Keres

Sinclair – megoldások magas fokon

Márkabemutató sorozatunk következő szereplője a Sinclair. Bár még fiatalnak számít a klímapiacon, termékeit mégis színvonalasok és megbízhatóak.

A Sinclair Corporation Ltd. angliai alapítású vállalat, nevét egy régi skót családról kapta. A márka három termékcsoportra specializálódott: klímaberendezésekre, hőszivattyúkra és LED világítástechnikai termékekre.Ügyfelei számára speciális üzleti és műszaki képzéseket, technológiai támogatást is kínál. Napjainkban 28 országban képviselteti magát, szinte kizárólag Európában. 

Fő céljuk, hogy életünket kényelmesebbé, könnyebbé tegyék, ugyanakkor a környezetvédelemre is gondolnak az R32-es hűtőközegre való átállással. Klímatechnikai eszközeit Kínában bérgyártásban állíttatják elő. Ez nem egyedülálló, más nagy klímamárkák esetében is rendszerint találkozunk ilyennel. Ez minőségileg nem veti vissza a termék értékét, de fontos figyelembe venni, mely ország igényeire készült.

kutatás-fejlesztésnek, gyártásnak és tesztelésnek köszönhetően termékei minőségiek. A Sinclair 2004 óta foglalkozik lakossági és projekt klímaberendezésekkel, 2011-től pedig levegő-víz hőszivattyúkkal és LED fényforrásokkal. Habár ez egy klímával foglalkozó oldal, mégis, hadd méltassam a LED technológia előnyét a hosszú élettartammal és az alacsony energiafogyasztással.  A Sinclair fénykibocsátó diódákon alapuló izzóival otthon és közterületen is találkozhatunk.

Lakossági mono- és multisplit klímáikat DC inverter technológiával számtalan kivitellel forgalmazzák: oldalfali, mennyezeti, légcsatornás és konzol. Kereskedelmi SDV rendszerei nagyobb épületek központi hűtésére, fűtésére optimalizáltak. Monoblokk egységei között olyan ritkaságszámba menő kivitelt is találunk, mint a gépjármű-tetőklíma vagy a hajóklíma. Utóbbi csúcsminőségben szigetelve és korróziógátló bevonattal rendelkezik a felhasználási módnak és az igénybevételnek megfelelően.

Levegő-víz hőszivattyúk fűtés üzemben közepes hőmérsékletű vizet állítanak elő, a hőleadó padló- vagy falfűtés, fan coil vagy akár medence is lehet. Külső hőmérséklet alapján hűtésre alacsony hőmérsékletű vizet „termel”, így klímaként is működik. A Sinclair S-Therm hőszivattyúk negyedik generációja fut, európai időjárási viszonyokhoz igazítva, mínuszokban is jó teljesítménnyel. All-in-one egysége beépített használati melegvizes tartállyal, wifi-s vezérléssel, keringető szivattyú fordulatszám-szabályozási és fan-coil hűtés lehetőséggel szolgálja ki a háztartások minden igényét.

2020 év végén bejelentették, hogy a BEIJER REF vállalat részévé válnak. A BEIJER REF egy globális cégcsoport, melynek mintegy 70 leányvállalata kereskedelmi és ipari hűtésre, légkondicionálásra, fűtésre alkalmas termékek egész sorát szállítja. A termékek forgalmazása Sinclair márkanév alatt marad, de világszerte elérhetővé válik, így kívánják erősíteni a márka pozícióját.

Amennyiben, e nagyszerű márka felkeltette érdeklődésedet, a megszokott módon érdeklődj nálunk, segítünk a kérdésekben is!
 


Kövess minket Facebook oldalunkon, csatlakozz a Klímás kérdések és válaszok - klimaTIPP.hu csoporthoz és iratkozzon fel körlevelünkre, hogy értékes tudással és nyereményekkel gazdagodj. 

Ha tetszett a cikk értékeld a csillagokkal és hagyj egy kommentet a részünkre. Segítsd munkánkat azzal, hogy megosztod velünk véleményed.

Ha kérdésed, vagy javaslatod van, lépj kapcsolatba velünk e-mailben. 

 

  • 2021.09.12., Vasárnap
  • 2308

Címkék

Korábbi vélemények - 2

Pablo Lee

" Nagyon köszönöm, hogy oly sok hőszivattyú márkát biztosított. Mi önmagában gyártott és fejlett vállalkozás vagyunk. Hogyan tudunk együttműködni veled? Regionális ügynököket keresünk, köszönöm. A postafiókom a pablo@powerworld-e.com "

2022.08.10. 07:58, Szerda

sumitihomelen

" Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom contact email id :Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti "

2022.07.19. 08:37, Kedd

Véleményt írok a hírről!

Értékelés :