Keres

Szűrők

Plasma szűrő: egyik legkeresettebb szűrő fajta a klímapiacon. Tisztítja a levegőt, továbbá elpusztítja a baktériumok közel 90 %-át.

Szagsemlegesítés: javítja a levegő minőségét, a keletkező negatív oxigén ionok segítségével.

Aktív Szenes, Elektrosztatikus Szűrő: illatok, kellemetlen szagok és füst megkötésére alkalmas szűrőfajta. Aktívszén szenes szűrőként is használják a klímák világában.

Fotokatalitikus lapszűrő: szerkezete két részre osztható, az első felülettel az elektrosztatikus port gyűjti össze, a hátsó felülettel pedig elemeire bontja miután magába szívta a szagokat, vírusokat, baktériumokat.

Zeolit Filter: Nagyon egyszerűen tisztítható, hiszen elég csak a napra tenni. Segítségével megtisztítja a légteret.

Biofilter: azaz bioszűrű, egy rendkívül hatékony szűrőfajta, közel 95%-át semlegesíti a baktériumoknak.  Egyedi biológiai enzim segítségével megszűri a porrészecskéket. Hatástalanítja a baktériumokat, gombákat, mikrobákat.

Ezüst-Ion Szűrő: az ionok a beáramló levegőben lévő baktériumokkal találkozva, romboló hatást gyakorolnak, azaz a levegőben lévő kórokozókat közel,  teljes mértékben semlegesítik.

Catechin Szűrő: egy nagyon különleges eljárás segítségével semlegesíti meg a baktériumok több, mint 95 %-át. A szűrőkbe egy zöld tea kivonatát teszik bele, melynek segítségével fertőtleníti a porrészecskéket.

Szag és porszenzor: elsődleges feladata a levegő minőségének az ellenőrzése és a por okozta szennyezettség mértékének a meghatározása.

HEPA Szűrő: nagy hatékonyságú részecske szűrő, melynek a baktériumoktól, elpusztult atkáktól és nagyon finom porrészecskéktől és pollenektől tisztítja meg a levegőt. Általában légtisztítókban találhatjuk meg.

HIMOP Szűrő: szintén légtisztítókban találhatjuk meg leggyakrabban. Veszélyes anyagokat katalizálja, majd szétbomlasztja.

Nano Carbon Szűrő: megköti a nanométer méretű molekulákat, ezáltal megtisztítva a levegőnket a kellemetlen háztartási szagoktól.

Nano Bio Fúziós Szűrő: apró, nanométer méretű enzimeket tartalmaz, melynek a a baktérium sejtmagjának elpusztítása a feladata. Ezzel a módszerrel tökéletesen tudjuk elpusztítani a baktériumokat.

Háromszoros Szagszűrő: különböző anyagú szűrőbetéteket tartalmaz. Feladatai: 1. közönséges szagok megkötése, 2. Formaldehid megkötése, bőrgyulladás, hányinger és tüdőgyulladás ellen, 3. a levegő megtisztítása a jó közérzet érdekében.

Ionizátor: pozitív és negatív ionok (atomok, molekulák) kibocsájtásával elpusztítja a levegőben lévő baktériumokat.

Pollenszűrő: megtisztítja levegőt a pollenektől vagyis a virágporoktól, autókban elterjedt a használata.

Allergén Szűrő: poratkákat és polleneket szűri ki a levegőből. 

Full HD Szűrő: segítségével a legkisebb porszemcséket is eltudjuk távolítani a légterünkből. Majd a folyamat végén tiszta, szennyeződésektől mentes levegőt kapunk.

Vírusdoktor: a szűrő eltávolítja az allergéneket, baktériumokat, szennyeződéseket és vírusokat.

Easy Filter: a baktériumokat és vírusokat szűr meg. A berendezésen kívül helyezkedik el.

Aktív szenes Szűrők: illatok és kellemetlen szagok mellett füst megkötésére is alkalmas szűrő típus. Nem tisztítható, amennyiben lejár az élettartalma, azonnal cserélni kell.

Kiemelt ajánlataink