Keres

Facebook posztok

Klímás kérdések és válaszok

Klímás kérdések és válaszok

A következő bejegyzések a Klímás kérdések és válaszok - klimaTIPP.hu facebook csoportból vannak átemelve, amennyiben szeretne további kérdéseket feltenni, kérjük csatlakozzon a csoporthoz!

Klímás kérdésed van és nem tudod hol találhatsz érdemleges választ? Nálunk a legjobb helyen jársz. Tedd fel kérdésed és mi, vagy magasan képzett klímaszerelő partnereink megválaszolják neked azt. Legyen szó klímáról, telepítésről, karbantartásról vagy bármilyen más klímát érintő kérdésről, csak írd meg az idővonalunkra és a válaszok hamarosan érkeznek.

  • 2021-05-20 15:26:37
  • 39
bővebben

Sziasztok!Pár napja kezdtem el foglalkozni a klímàval való fűtéssel kapcsolatban,sok tapasztalatom emiatt még nem igen van melyik márkát a legcélszerűbb választani, mennyivel dobja meg a rezsit, illetve adott nm-re mennyi beltéri egység kell. Konkrét példára szeretnék segítő válaszokat, mellékelek egy tervrajzot egy 90nm házról ( új ablakok, szigetelve nincs az épület) , hány darab belső egységgel lehet fő fűtèsként használni a klímát hogy minden helységben megfelelő hőfok legyen ( hideg téli hónapokra gondolok)!!. Illetve megéri ez hosszútávon. Az ingatlan más fűtéssel nem rendelkezik. Köszi.

  • 2021-01-22 12:24:36
  • 28
bővebben

üdv..
tanácsot..illetve tapasztalatokat szeretnék kérni hogy ki milyen hütö -fütö klimát ajánl ami föként fütésre volna használva..érdekel itt márka típus..termeszetesen bizonyos keretek között tehát ilyen 250 ezer ft ár feletti sajnos nem igen játszana..van egy kiszemeltem..
Midea mission..
esetleg vélemény rola?

  • 2021-01-12 14:31:19
  • 77
bővebben

Üdv mindenkinek.
Klima vásárlás elött állok,elsősorba fűtés(kisegités)re lenne használva.(7 Kw)
C&h klima márkát ár/érték arányba szimpatikusnak látom, (Gree almárka) A++ hűtés és A+++ fűtési paraméterekkel.
Kinek mi a véleménye erről a márkáról,használatáról,szervízhátteréről,stb... ?

  • 2020-12-11 20:53:32
  • 34
bővebben

Keressen a posztok között :

Bannerek :

Legolvasottabb hír :

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!