Keres

Technológiák

Inverteres klíma: változó teljesítményű, változtatható fordulatszámú rendszer. Az ON-OFF-os technológiával szemben sokkal energiatakarékosabb. Nem száz százalék energia felhasználással működteti a berendezést, hanem az adott igénynek megfelelően. A hálózatot nem terheli meg azonnal, mivel alacsony az indulási áramerőssége. 

DC inverter: egyenfeszültségű inverter: a motor és a kompresszor sebességét együttesen szabályozza, javítja a készülék hatásfokát.

AC inverter: váltakozó feszültségű inverter. 220v-ot egyen irányították, és abból készítettek váltakozó feszültséget.

ON-OFF Technológia: a klíma berendezés amikor eléri a beállított hőmérsékletet azonnal lekapcsol, ha újra azt érzékeli, hogy hűtésre van szükség, akkor a gép maximális fordulaton újra működésbe lép amíg eléri a kívánt hőmérsékletet. Ezt a technológiát váltotta az inverteres technológia a klímák világában.Az ON-OFF-os technológia üzemeltetési költségei magasabbak, mint az invertereseké.

Flash Injection Technológia: A hőszivattyúk világában jelent meg ez a technológia, manapság már a lakossági klímapiacon is megtalálható. A hűtőközeg speciális befecskendezését jelenti, A befecskendezés lényege, hogy a hagyományos technikákhoz képest nem csak folyadék, vagy csak gőz halmazállapotú hűtőkőközeget fecskendeznek be, hanem úgynevezett. nedves gőz állapotban történik az extra mennyiségű hűtőközeg bejuttatása.

Free Cooling: azaz Szabad hűtés, olyan hűtéstechnikai megoldás, amely gépi folyamat nélkül, csak a "segéd energia" segítségével történik.

G10 Inverter Technológia: a világ legnagyobb lakossági klímagyártójának, a Gree-nek az egyedi fejlesztése, melynek segítségével a kompresszor fordulatszámát akár 1 HZ frekvenciáig csökkenthetjük le, ezzel minél jobb energiahatékonyságot elérve. (PROMÓCIÓ)

Kiemelt ajánlataink