Hitachi

(1 értékelés)
Vélemény

Márkáról

A Hitachi márkanév a japán Hitachi, Ltd. tulajdona, amely egy világszerte ismert, hatalmas multinacionális vállalat. A Wikipedia adatai szerint 11 különböző ágazatban vannak jelen az informatikától kezdve a pénzügyi szolgáltatásokig. 

A Hitachi története 1910-ben indult, első termékük Japán elsõ ötlóerõs indukciós motorja volt, amelyet rézbányászatra használtak. A cég fejlődésének a második világháború vetett véget: üzemeik rettenetes károkat szenvedtek, majd a harcokat követõ átszervezések során a vállalatot a teljes felszámolás fenyegette. A sikeres helyreállítást követõen nemzetközi terjeszkedésbe kezdtek: 1959-tõl kezdve Észak-Amerikában, 1982-tõl Európában is jelen vannak. A vállalat tevékenységi körének köszönhetően hatalmas termékkínálattal rendelkezik elektronikai és egyéb eszközök, illetve szolgáltatások terén. 

A hazai piacon fő terméküknek a különbözõ kialakítású split klímaberendezések, multi klímák, hőszivattyúk, kereskedelmi célú berendezések és VRV rendszerek számítanak. Habár hazánkban más ágazatokban jelentős márka, légkondicionálók terén nem számít annak.
 

Véleményt írok Hitachi márkáról!

Értékelés :

Ajánlott partnereink

Legjobb partnerek az adatbázisban

Az ön helyadatai alapján Önhöz közel eső klímaszerelők.

Kérjük engedélyezze az oldalnak az automatikus helymehatározást, vagy adja meg tartozkodási helyét!
Tartózkodási hely megadása