Keres

RCOOL

(3 értékelés)
Vélemény

Márkáról

A Rotovill Kft. az RCOOL klímaberendezéseket 2016-ban kezdte el bevezetni Magyarországra.

Az RCOOL márkanév alatt megjelenő termékek kiemelten magas technológiai színvonalat képviselnek, melyek 100%-ban a szakemberek visszajelzései és igényei alapján kerültek bevezetésre. A termékek ennek megfelelően a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb klímagyártóinak gyártósorairól kerülnek le, szigorú minőségellenőrzést követően.

Az RCOOL termékpalettáján megtalálható légkondicionáló berendezések elegáns megjelenésük és sokoldalúságuk mellett rendkívül csendes modelljeikkel kínálnak megoldást mind hűtési, mind pedig fűtési feladatokra.

Klímaberendezések mellett több száz egyéb termék is megtalálható az RCOOL termékpalettáján, többek közt rézcsövek, klímatartó konzolok, univerzális távirányítók, klímatisztító spray-k, vagy akár porszívó motorok, szobatermosztátok, villamosági és egyéb szerelési anyagok is) mely termékek közös nevezője a kiszámítható minőség és a kiváló ár-érték arány.

A Rotovill Kft. 3+2 év jótállást vállal a légkondicionáló berendezésekre, ehhez csak arra van szükség, hogy a megvásárolt, majd feltelepített RCOOL klímák évi kétszer számlával igazoltan legyenek karbantartva. A minőségre és a hosszútávú terméktámogatásra garancia az importőr közel 30 éves stabil, meghatározó piaci jelenléte az alkatrész és tartozék piacon, valamint stabil és professzionális szakmai háttere.

Vélemények, értékelések (1)

john.midfield

" Tavaly szereltünk fel 1 kazettás és 2 oldalfali RCOOL klímát és maximálisan elégedettek vagyunk. 5KW-s kazettással simán kifűtöttük a ház tetőteri részét (kb 50m2), csak a fürdőben ment a radiátor. Nekünk bejött, ráadásul az oldalfalik nagyon szépek is. "

2019.11.12. 10:11, Kedd

Véleményt írok RCOOL márkáról!

Értékelés :