Keres

Samsung klíma

(3 értékelés)
Vélemény

Márkáról

 

A cég története 1938-ben kezdődött, a koreai Daegu városában. Lee Byung-chul itt alapította meg negyven fős vállalkozását Samsung Shanghoe néven. Kezdetben szárított hal, élelmiszer és tészta kereskedelmével foglalkoztak, 1947-re pedig annyira sikeres volt a cég, hogy Byung-chul áthelyezte székhelyét Szöulba. A háborút követően azonban el kellett hagynia a várost, de vállalkozás bővítését tovább folytatta. Először cukorfeldolgozót, majd textilüzemet nyitott. A cég folyamatosan fejlődött, hamarosan a biztosítási ágazat résztvevőjévé vált. Az elektronikai eszközök fejlesztését a hatvanas években kezdték meg. 1969-ben alakult meg a Samsung Electronics, amely fekete-fehér televíziók és háztartási eszközök, illetve légkondícionálók gyártásával foglalkozott. A nyolcvanas években kezdődött a cég globális terjeszkedése, eközben beszálltak a telekommunikációs, informatikai és félvezetőgyártó ágazatokba is. 1987-ben azonban meghalt Lee Byung-chul és az ezt követő időszakot jelentős átszervezések, illetve számos alvállalat kiválása jellemezte. 

Manapság a Samsung egy igazi világmárka, amely megszámlálhatatlan iparág aktív résztvevője. Szinte mindenhol találhatunk ezzel a márkanévvel megjelölt termékeket. 

A Samsung márka népszerűsége töretlen Magyarországon is, többek között mobiltelefonokkal és tabletekkel, televíziókkal, háztartási eszközökkel, illetve légkondícionáló eszközökkel vannak jelen a hazai piacon.

Samsung klíma

A Samsung klímaberendezések tekintetében rendkívül széles kínálatot találunk. A gyártó a légkondicionáló készülékeit saját üzemeiben gyártatja, így a megszokott minőséget joggal várhatjuk el ezektől a típusú készülékektől!

Véleményt írok Samsung márkáról!

Értékelés :