Keres

Syen

(4 értékelés)
Vélemény

Márkáról

A Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formálta meg a modern kor elvárásait visszatükröző formába a magyarországi forgalmazó. A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást.

A 14 milliárdos forgalommal és 20 éves tapasztalattal rendelkező cégcsoport nevéhez fűződik hazánk számos, klimatizálás területét meghatározó újítása. Hosszútávú piacpolitikájuk, előremutató gondolkodásuk mind partnereik és felhasználóik számára biztonságot és megelégedettséget kínál.

A forgalmazó, hazánk élvonalába pozícionált légkondicionáló márkával mindenki számára elérhető, megbízható megoldást kínálni a mindennapok kényelméhez.

Katalógusok

Vélemények, értékelések (1)

HalászPeti

" Kb fél éve választottuk a Syen Muse-t, egy ezer éves klímát cseréltünk le a szerelőm ajánlására Syen-re. Azóta is teszi a dolgát hibátlanul, végig fűtöttük vele a telet, 2-3 perc alatt meleget varázsol egy lehűlt nagy méretű szobában és mindezt csendesen. H-Tarifával szinte ingyen van a gázhoz képest. Nagyon várom már, hogy kipróbáljam nyáron hűtésben is. Ja és a Wifi vezérléssel bárhonnan irányíthatom a hőmérsékletet. "

2021.03.12. 16:22, Péntek

Véleményt írok Syen márkáról!

Értékelés :