Keres

Gree

(6 értékelés)
Vélemény

Márkáról

 

A Gree márka mögött igazi sikertörténet áll. A céget a kínai Zhuhaiban alapították és 1994 óta viseli mai nevét. Eredetileg egy aprócska gyár volt 200 munkással és körülbelül évi húszezer ablakba szerelhető légkondicionáló elkészítésére elegendő felszereléssel, mára viszont a világ vezető klímagyártójává és forgalmazójává vált (az Euromonitor International Ltd. piackutató szerint). A nagyvállalat éves termelése jelen pillanatban 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi felhasználásra szánt légkondicionáló eszköz. Kilenc gyárából hét található Kínában, a másik kettő Brazíliában és a Pakisztánban. A Gree Electric számos nemzetközi sportrendezvény támogatója volt, jelen voltak a 2016-os nyári olimpián is Rio de Janeiroban.

A Gree márka fejlődése

A vállalat a klímaberendezések mellett általános háztartási és ipari eszközök gyártásával is foglalkozik, illetve nemrégiben rántották le a leplet az IoT-elgondolás jegyében készített okostelefonjukról is. A Gree Electric a kilencvenes évek közepén drámaian javította a gyártott készülékek minőségét, ezért nem csupán az elkészített eszközök mennyisége, hanem megbízhatósága és korszerűsége is kiemelkedőnek nevezhető az ágazaton belül. A cég elnöke Dong Minzhu, aki személyesen is közreműködött az innovatív és sikeres vállalati stratégia kialakításánál. 

A Gree Magyarországon számos termékkel van jelen. A forgalmazott eszközök között lakossági és kereskedelmi klímaberendezések, folyadékhűtők, VRF rendszerek, fancoilok, illetve hőszivattyúk szerepelnek. A gyártó pozíciója az itthoni piacon is vezető.

A gyártó szerepel az ajánlott márkákkal foglalkozó cikkünkben is!

Katalógusok

Képek Hírek

A Gree klímaberendezések hazai forgalmazója,  idén is új modellel lepte meg a márka szerelmeseit.

Egy új berendezéssel, ami nem csak külsejében, hanem belső felépítésében és tudásában is méltó helyet foglalhat el az idei klíma felhozatalban. 

A következő pár bekezdésben szeretnénk minden fontos információt átadni ezzel a légkondival kapcsolatban, amit a teszt és az információk alapján a rendelkezésünkre áll. 

  • 2021.06.02., Szerda
  • 3207
  • Márka

Címkék

Bővebben

A fűtésszezon gondolata a legtöbbünk számára azonnali matekozást jelent. Mivel tudnék spórolni idén? Ha új megoldásba fektetem be a pénzem, mennyi idő alatt térül meg? Maradjak a régi rendszernél és próbáljak javítani a hatásfokon? Hazánkban a klasszikus gázfűtés vezeti a piacot, viszont a hűtő-fűtő klíma és a hőszivattyú is felmerülhet alternatív megoldásként.

Címkék

Bővebben

Vélemények, értékelések (2)

Coolboy

" Nagy választási kategória minden létező igényű ügyfélhez. Szerelő barát , nem igényel javítást nyűhetetlen -15 és -30 fűtési tartományon is működnek, éjszakai mód hangtalan működik, tisztitása egyszerű. 3 év teljes + 2 év a kompresszor garancia ez 5 év. "

2018.01.29. 20:02, Hétfő

Atis

" Itthon és a cégnél is Gree klíma berendezés van. Nagyon meg vagyok vele elégedve! "

2017.03.28. 07:36, Kedd

Véleményt írok Gree márkáról!

Értékelés :