Keres

Hírek - Gree

A megbízhatóság és a minőség különösen fontos egy légkondicionáló esetében: a megfelelő környezet eredményesebb munkát, pihentetőbb szabadidőt tesz lehetővé.

Ezért a GREE klímamárka évről évre innovatív és profi eszközökkel lép a piacra. Minden esélye megvan rá, hogy 2017-ben újra elnyerhesse az Euromonitors International "világelső légkondicionáló márka" minősítését – és ehhez most mi, magyarok, is hozzájárulhatunk.

 

Címkék

Bővebben

A fűtésszezon gondolata a legtöbbünk számára azonnali matekozást jelent. Mivel tudnék spórolni idén? Ha új megoldásba fektetem be a pénzem, mennyi idő alatt térül meg? Maradjak a régi rendszernél és próbáljak javítani a hatásfokon? Hazánkban a klasszikus gázfűtés vezeti a piacot, viszont a hűtő-fűtő klíma és a hőszivattyú is felmerülhet alternatív megoldásként.

Címkék

Bővebben

A Gree klímaberendezések hazai forgalmazója,  idén is új modellel lepte meg a márka szerelmeseit.

Egy új berendezéssel, ami nem csak külsejében, hanem belső felépítésében és tudásában is méltó helyet foglalhat el az idei klíma felhozatalban. 

A következő pár bekezdésben szeretnénk minden fontos információt átadni ezzel a légkondival kapcsolatban, amit a teszt és az információk alapján a rendelkezésünkre áll. 

  • 2021.06.02., Szerda
  • 3184
  • Márka

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!