Keres

Hírek - Hűtés klímával

Klíma összehasonlító sorozatunk következő epizódjában a legjobb prémium légkondikat mutatjuk be. Itt rögtön pontosítanék, hiszen rengeteg klíma márka kínál prémium modelleket. Szinte lehetetlen kiválasztani a 5 legjobbat. Emiatt a cikkben a következő szempontok alapján választottunk. 

  • Legyen minden „vidékről”, azaz Japán, Dél-koreai és Kínai gyártó modellje is. 
  • Az adott márka modellkínálatában, mindenképpen az egyik prémium darabjának kell lennie. 
  • Magyarországon is elérhetőnek kell lennie.

Címkék

Bővebben

Új sorozatunk második epizódjával jelentkezünk, hogy olvasónkként teljesebb képet kapj a piacon elérhető légkondicionálókról. Ebben a részben az átlagember számára megfizethető kategória szereplőit mutatjuk be Neked. Az első viszonyítási pontot kipiáltuk, de lássuk, milyen lehetőségeink lehetnek, ha nem találtuk meg az igazit a legolcsóbbak között. 

Nézzük az általunk legjobbaknak vélt és egyben megfizethető klímaberendezéseket.

 

Címkék

Bővebben

A várva várt NAGY KLÍMA ÖSSZEHASONLÍTÓ – olcsó klíma kategória 1.rész

Új sorozattal jelentkezünk, hogy olvasóink számára még átfogóbb képet adjunk a piacon fellelhető légkondicionálókról. A cikkekben a általunk legfontosabbnak vélt paraméterek összehasonlításával mutatunk be, epizódokként 5 készüléket. 

 

Az első viszonyítási pont, mi is lenne kis Hazánkban, mint az ÁR.

Címkék

Bővebben

Mit is érdemes tudnunk a mobil klímákkal kapcsolatban?


Ha a klíma berendezésre gondolunk, általában a falra szerelt fix egységek jutnak eszünkbe, azonban a mobil klímák is számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, így érdemes ezeket is jobban megismerni. Gyakori kérdések következnek a mobil klímákkal kapcsolatban…

Címkék

Bővebben

A halk működés már nem luxus

A mobil klíma vásárlás után azonnal beüzemelhető, hordozható eszköz, amit bármikor átguríthatunk a szomszédos helyiségbe –  ez a készülék az egyik legkényelmesebb hűtő-fűtő, amely könnyen igazodik az igényeinkhez. Tartósan és folyamatosan szabályozhatjuk vele a lakás hőmérsékletét, elég a sarokba elhelyezni a barkács- vagy a dolgozószobában, tökéletesen elvégzi a tér klimatizálását.

Érdemes-e a hálószobába mobil klímát választani? Tudunk-e mellette pihentetően aludni, mekkora zajszinttel működik? A legegyszerűbb megoldásoktól kezdve az osztott, több részből álló szerkezetekig, viszonylag széles kínálatból dönthetünk igényünk szerint. Érdemes feltérképezni az elvárásainkat klíma vásárlás előtt, mert ami bizonyos helyzetben előnyösnek tűnik, megeshet, hogy a mi otthonunkban hátrányként fog megjelenni. Miben utánozhatatlan a mobil légkondi és milyen tulajdonságait mérlegeljük vásárláskor? Mekkora teljesítményre van szükség?

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!