Keres

Hírek - megújuló energia

Írtunk már az otthonfelújítási támogatásról és a megújuló energiaforrásokról is, ezúttal kicsit részletesebben fejtjük ki a témát. 

A cikk második felében külön írunk a hőszivattyúkról és napelemekről, addig is emlékeztetőként pár információt ismételjünk át.

Címkék

Bővebben

Tudtad, hogy hőszivattyús és megújuló energiaforrással kiépített rendszereknél igénybe vehető a normál árszabásnál kedvezőbb díjazású áramszolgáltatás?

Lehet, hogy téged is újdonságként ér, de a villamosenergia-szolgáltatás terén is széles választék áll rendelkezésre.Az alábbi táblázatban a két legnagyobb szolgáltató lakossági árait hasonlítjuk össze.  Az A1 tarifa egy zónás, azaz éjjel-nappal az év minden napján ugyanannyiért juthatunk áramhoz. Az A2-es már kétzónás. Tehát, völgy- és csúcsidőszakok váltják egymást. B tarifát sokan éjszakai áramként ismerjük. GEO tarifát kizárólag ELMŰ-ÉMÁSZ felhasználóként igényelhetünk. H tarifa mindkét szolgáltatónál elérhető a hivatalos fűtési időszakban.

Címkék

Bővebben

Eljött a hőszivattyús technológia ideje? - Legnépszerűbb hőszivattyúk. 

Jövőbe mutató, korszerű megoldás a hőszivattyú, mivel a működéshez szükséges hőenergia ¾-ét a környezeti levegőből vonja ki, így teremtve optimális hőmérsékletet otthonában.

A hőszivattyú különböző megújuló forrásokból biztosítja a hűtést, fűtést, esetlegesen a használati meleg víz (HMV) ellátást. Fel tudja használni a földben, vízben, levegőben lévő természetes energiát.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!