Keres

Hírek - olcsó

Mobil klíma árak
 

Örvendetes dolog, ha valamilyen terméknek vagy berendezésnek az ára folyamatosan csökken. A mobil klíma árak ilyenek; ez elmúlt években jelentősnek mondható csökkenés volt tapasztalható a készülékek árszabásában.

A mobil klíma árak csökkenése összefüggésbe hozható a technológia fejlődéssel. Évről évre jobb minőségű és jobb hatásfokkal rendelkező berendezések kerültek a piacra, ez pedig magával hozta az árak csökkenését. Ma már számos gyártó képes jó minőségű mobil klímákat gyártani, így valóságos piaci verseny alakult ki.

Címkék

Bővebben

Olcsók klímák: problémák, veszélyek, negatívumok
 

Képzeljünk el egy szomorú jelenetet egy hollywoodi filmből: a főszereplő áll a szakadó esőben háza előtt, miközben egy sötét furgon előtt álló alak egy papírfecnit nyom a kezébe. A hős lehajtja fejét szomorúan, kezéből kiejti üres pénztárcáját, ami hatalmasat csobban az úttesten gyöngyöző vízben. Az alak megfordul és beszáll az autóba, majd lassan elhajt… névtelen szereplőnk könnyeit pedig elmossák az esőcseppek, miközben a szimfonikus zenekar andalítóan gyönyörű, de végtelenül szomorú zenét játszik a háttérben. Ez is egy lehetséges forgatókönyv, ha olcsó klímát készülünk vásárolni. Megvásárláskor ugyan jó üzletnek tűnhet, de hosszabb távon igazi pénztemetővé válhatnak. De mégis mi a baj velük?

Címkék

Bővebben

Klímánk kiválasztásánál az elsők között van, hogy melyik márka mellett tegyük le voksunkat. A gyártmányok között vannak eltérő minőségűek, de ez nem minden esetben jelenti azt, hogy legdrágább a legjobb is. Vajon a Japán a megfelelő, vagy már Kína és Korea is felveszi vele a versenyt? Gyári vagy megfelelő a saját márkás, matricás termék is? Nézzük…

  • 2021.02.24., Szerda
  • 3620
  • Márka

Címkék

Bővebben

A várva várt NAGY KLÍMA ÖSSZEHASONLÍTÓ – olcsó klíma kategória 1.rész

Új sorozattal jelentkezünk, hogy olvasóink számára még átfogóbb képet adjunk a piacon fellelhető légkondicionálókról. A cikkekben a általunk legfontosabbnak vélt paraméterek összehasonlításával mutatunk be, epizódokként 5 készüléket. 

 

Az első viszonyítási pont, mi is lenne kis Hazánkban, mint az ÁR.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!