Keres

Hírek - beszerelés


Mennyi időt vesz igénybe a klímaszerelés? A klímaszerelés lépései, felméréstől-használatig.

A klímaszerelés mindig több lépcsőből álló folyamat, mely során a szakemberek igyekeznek megtalálni az egyéni igényeknek leginkább megfelelő megoldást. Ha az otthonunkhoz tartozó rendszerek kialakításáról, szereléséről van szó, akkor legtöbben szeretjük, ha mihamarabb a dolgok végére sikerül járni. A megfelelő cég választásával biztosak lehetünk abban, hogy a klíma beszerelés a lehető leggyorsabban történik majd, s így otthonát mihamarabb újra tökéletes kényelemben használhatja.  

 

Címkék

Bővebben

Milyen lehetőségeink is vannak? 

 

Egy légkondi napjainkban többféle kivitelben áll rendelkezésünkre, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amely igényeinek a leginkább megfelel. A legtöbb klíma a hűtés mellett ma már fűtésre is kiválóan használható, de a páramentesítés és a levegőszűrés is minden gond nélkül elvégezhető segítségükkel. Laikusként sokan tanácstalanul állunk a berendezések választéka előtt, hiszen nem tudjuk, melyik típus milyen célokra felel meg leginkább. Cikkünkben most sorra vesszük az egyes klíma fajtákat, hogy megkönnyítsük ezzel a választást.

Címkék

Bővebben

Avagy mi is az a leolvasztás?


A napjainkban kapható klíma fajták szinte már kivétel nélkül bírnak fűtési funkcióval is. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ha fűtésre is szeretnénk majd leendő készülékünket használni, akkor annak megválasztásánál erre is oda kell figyelni.

A klíma fűtés kapcsán nem csak a készülék minősége bír jelentőséggel ekkor, hanem teljesítménye és elhelyezése szintén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy havi több ezer forintot spórolhatunk meg azzal, ha a klímaberendezés mellett tesszük le a voksot a hideg időszakban is.

Címkék

Bővebben

Olcsók klímák: problémák, veszélyek, negatívumok
 

Képzeljünk el egy szomorú jelenetet egy hollywoodi filmből: a főszereplő áll a szakadó esőben háza előtt, miközben egy sötét furgon előtt álló alak egy papírfecnit nyom a kezébe. A hős lehajtja fejét szomorúan, kezéből kiejti üres pénztárcáját, ami hatalmasat csobban az úttesten gyöngyöző vízben. Az alak megfordul és beszáll az autóba, majd lassan elhajt… névtelen szereplőnk könnyeit pedig elmossák az esőcseppek, miközben a szimfonikus zenekar andalítóan gyönyörű, de végtelenül szomorú zenét játszik a háttérben. Ez is egy lehetséges forgatókönyv, ha olcsó klímát készülünk vásárolni. Megvásárláskor ugyan jó üzletnek tűnhet, de hosszabb távon igazi pénztemetővé válhatnak. De mégis mi a baj velük?

Címkék

Bővebben

Mi alapján válasszunk szakembert?

Ha klímaberendezést akarunk vásárolni, akkor nem elegendő csupán a legjobb eszköz beszerzésére törekedni, hanem megfelelő légkondi szerelőt is kell találnunk, aki akár a készülék egész életútját végigkísérheti. Ez azonban nem egyszerű feladat! Cikkünkben rövid áttekintést adunk arról, hogy milyen tulajdonságokat érdemes keresni egy jó szakemberben, de emlékeztetőül a jó klímaberendezések kiválasztásához tartozó fő tényezőket is megemlítjük.

Címkék

Bővebben

Fűtés korszerűsítés, vagy csak a nyári hőség elkerülése a cél?! Energiamegtakarítás vagy csak a komfortérzet, ami miatt szeretnénk?! Mind tudjuk, klímára van szükségünk! És mi mindig ott vagyunk melletted, hogy segítsünk megfelelő szemszögből is megvizsgálni egy adott kérdést.

Alábbi írásunkban, azzal foglalkozunk, melyik kivitelt részesítsünk előnyben, mik az előnyei és hátrányai, ha egy vagy több egység lesz felszerelve?! De, miről is beszélünk?!

Nézzük meg együtt!

Címkék

Bővebben


A piacon lévő szereplők, legyen az ügyfél vagy klímás szakember, egyaránt nagy lehetőségként tekintenek Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter bejelentésére. 

Ahogyan azt korábban már megjegyeztük 2021 a lehetőségek éve lesz mindenki számára, így igaz ez a klímás szakmára is. Most néhány pontba összeszedtük, amit a felújítási program keretében fontosabbnak tartk.

Címkék

Bővebben

Új építésű házaknál kötelező a megújuló energia alkalmazása

Vizsgáljuk a hatásokat, a lehetőségeket és örvendezünk, mert egy tisztább jövő képe (még ha elsőre sarkosnak is tűnik), mindenkinek jó perspektíva. Figyeljünk oda, mert nem csak új, hanem jelentős átalakítással járó felújításokra is vonatkozik az új rendelet.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!