Keres

Hírek - állami támogatás


A piacon lévő szereplők, legyen az ügyfél vagy klímás szakember, egyaránt nagy lehetőségként tekintenek Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter bejelentésére. 

Ahogyan azt korábban már megjegyeztük 2021 a lehetőségek éve lesz mindenki számára, így igaz ez a klímás szakmára is. Most néhány pontba összeszedtük, amit a felújítási program keretében fontosabbnak tartk.

Címkék

Bővebben

Írtunk már az otthonfelújítási támogatásról és a megújuló energiaforrásokról is, ezúttal kicsit részletesebben fejtjük ki a témát. 

A cikk második felében külön írunk a hőszivattyúkról és napelemekről, addig is emlékeztetőként pár információt ismételjünk át.

Címkék

Bővebben

Mint azt bizonyára már mindenki hallotta egy EVER GIVEN nevű óriási konténerszállító teherhajó keresztbefordult a Szuezi-csatornában, ezzel óriási fennakadást okozva a világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalán. Gondolhatnánk, hogy mi ebben a nagy szó, hiszen minden nap küzdünk dugókkal a nagyvárosainkban és vannak kerülő utak. 

Itt is biztos van. – Sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Címkék

Bővebben

Tudtad, hogy hőszivattyús és megújuló energiaforrással kiépített rendszereknél igénybe vehető a normál árszabásnál kedvezőbb díjazású áramszolgáltatás?

Lehet, hogy téged is újdonságként ér, de a villamosenergia-szolgáltatás terén is széles választék áll rendelkezésre.Az alábbi táblázatban a két legnagyobb szolgáltató lakossági árait hasonlítjuk össze.  Az A1 tarifa egy zónás, azaz éjjel-nappal az év minden napján ugyanannyiért juthatunk áramhoz. Az A2-es már kétzónás. Tehát, völgy- és csúcsidőszakok váltják egymást. B tarifát sokan éjszakai áramként ismerjük. GEO tarifát kizárólag ELMŰ-ÉMÁSZ felhasználóként igényelhetünk. H tarifa mindkét szolgáltatónál elérhető a hivatalos fűtési időszakban.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!