Keres

Hírek - telepítés

A hipermárketben telepítési tanúsítványt kértek tőlem! De mi is az?

Az otthon kényelme érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő hőmérséklet biztosítása, melyet sok esetben klíma segítségével érhetünk el. A split klímák nagy népszerűségnek örvendenek, és az érdeklődők gyakran teszik le mellette a voksot. Alapvetően két részből áll a napjainkban legtöbbször használatos split klíma, a kültéri és a beltéri egységből. Nagy előnye, hogy a zajkeltő alkatrészek az ingatlanon kívül kerülnek elhelyezésre, így a zajhatás minimális. Nem elhanyagolható az sem, hogy ilyen módon a hűtéssel létrejött hő a külső térbe továbbítható. Klímavásárlás alkalmával rendszerint szóba kerül a telepítési tanúsítvány, ám sokan még ma sem tudják, hogy mi is ez tulajdonképpen.

Címkék

Bővebben

Mobil klíma árak
 

Örvendetes dolog, ha valamilyen terméknek vagy berendezésnek az ára folyamatosan csökken. A mobil klíma árak ilyenek; ez elmúlt években jelentősnek mondható csökkenés volt tapasztalható a készülékek árszabásában.

A mobil klíma árak csökkenése összefüggésbe hozható a technológia fejlődéssel. Évről évre jobb minőségű és jobb hatásfokkal rendelkező berendezések kerültek a piacra, ez pedig magával hozta az árak csökkenését. Ma már számos gyártó képes jó minőségű mobil klímákat gyártani, így valóságos piaci verseny alakult ki.

Címkék

Bővebben

Milyen lehetőségeink is vannak? 

 

Egy légkondi napjainkban többféle kivitelben áll rendelkezésünkre, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amely igényeinek a leginkább megfelel. A legtöbb klíma a hűtés mellett ma már fűtésre is kiválóan használható, de a páramentesítés és a levegőszűrés is minden gond nélkül elvégezhető segítségükkel. Laikusként sokan tanácstalanul állunk a berendezések választéka előtt, hiszen nem tudjuk, melyik típus milyen célokra felel meg leginkább. Cikkünkben most sorra vesszük az egyes klíma fajtákat, hogy megkönnyítsük ezzel a választást.

Címkék

Bővebben

Mi alapján válasszunk szakembert?

Ha klímaberendezést akarunk vásárolni, akkor nem elegendő csupán a legjobb eszköz beszerzésére törekedni, hanem megfelelő légkondi szerelőt is kell találnunk, aki akár a készülék egész életútját végigkísérheti. Ez azonban nem egyszerű feladat! Cikkünkben rövid áttekintést adunk arról, hogy milyen tulajdonságokat érdemes keresni egy jó szakemberben, de emlékeztetőül a jó klímaberendezések kiválasztásához tartozó fő tényezőket is megemlítjük.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!