Keres

Hírek - időben

Miért fontos időben megvásárolnunk és felszereltetnünk az inverteres klímánkat?


Szeretnéd, ha idén végre a klíma előnyeinek köszönhetően kellemes hőmérséklet fogadna az otthonodban még a nyári hőség idején is? Az elmúlt évek nyarai egyértelműen bebizonyították, hogy gyakran nem éppen éghajlatunkra jellemző hőséggel kell megküzdenünk. Nem véletlen, hogy ma már a legtöbb ingatlanban nélkülözhetetlen a klímaberendezés használata. Sokan vannak, akik kifejezetten a 30-35 fok környéki hőmérséklet hatására döntöttek úgy, hogy otthonukat a megfelelő készülékkel szereltetik fel.

Címkék

Bővebben

Érdemes-e hipermarketben klímát venni?


Az időjárás az elmúlt években bebizonyította, hogy bizony kiugróan magas hőmérsékletekből nyaranta nincs hiány. Minden valószínűség szerint idén sem lesz ez másként, sőt, talán már a májusi hónapban is nyári hőséggel szembesülhetünk. Rendkívül fontos tehát, hogy legalább otthon kellemes klíma fogadjon bennünket, s fellélegezhessünk a kinti tikkasztó meleg után. Természetesen a hűtés csak az egyik funkció, melyet elvárhatunk a klímaberendezéstől. De vajon hol ajánlott beszerezni a készüléket? Érdemes hipermarketben klímát venni? A kérdés sok érdeklődőben felmerül, ám a szakma nem nyilatkozik elismerően erről a lehetőségről.

Címkék

Bővebben


Mennyi időt vesz igénybe a klímaszerelés? A klímaszerelés lépései, felméréstől-használatig.

A klímaszerelés mindig több lépcsőből álló folyamat, mely során a szakemberek igyekeznek megtalálni az egyéni igényeknek leginkább megfelelő megoldást. Ha az otthonunkhoz tartozó rendszerek kialakításáról, szereléséről van szó, akkor legtöbben szeretjük, ha mihamarabb a dolgok végére sikerül járni. A megfelelő cég választásával biztosak lehetünk abban, hogy a klíma beszerelés a lehető leggyorsabban történik majd, s így otthonát mihamarabb újra tökéletes kényelemben használhatja.  

 

Címkék

Bővebben

Mint azt bizonyára már mindenki hallotta egy EVER GIVEN nevű óriási konténerszállító teherhajó keresztbefordult a Szuezi-csatornában, ezzel óriási fennakadást okozva a világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalán. Gondolhatnánk, hogy mi ebben a nagy szó, hiszen minden nap küzdünk dugókkal a nagyvárosainkban és vannak kerülő utak. 

Itt is biztos van. – Sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Címkék

Bővebben

A magyar nyelv csodálatos, szakrális és egyik sajátossága, hogy ezerféleképpen fejezhetjük ki, ha kutyául érezzük magunkat a meleg idő vagy focicsapatunk eredménye miatt.

hőség testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt megterhelő mindenki számára. 

Előzd meg a hőgutát!

Cikkünk írásakor épp életbe lépett a vörös, azaz a legmagasabb fokú hőségriasztás. Ezt akkor rendeli el az országos tisztifőorvos, amikor három napon keresztül meghaladja a napi átlaghőmérséklet a 27°C fokot.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!