Keres

Ne várj a kánikulára! Gondolkozz időben!

Miért fontos időben megvásárolnunk és felszereltetnünk az inverteres klímánkat?


Szeretnéd, ha idén végre a klíma előnyeinek köszönhetően kellemes hőmérséklet fogadna az otthonodban még a nyári hőség idején is? Az elmúlt évek nyarai egyértelműen bebizonyították, hogy gyakran nem éppen éghajlatunkra jellemző hőséggel kell megküzdenünk. Nem véletlen, hogy ma már a legtöbb ingatlanban nélkülözhetetlen a klímaberendezés használata. Sokan vannak, akik kifejezetten a 30-35 fok környéki hőmérséklet hatására döntöttek úgy, hogy otthonukat a megfelelő készülékkel szereltetik fel.

 Következő cikkünkben a klímaszerelés kapcsán adunk tippeket.

a klímaszerelés miatt időben kell dönteni

 

Klímaszerelés tavasszal

Megfogadtad, hogy vége a hőségtől álmatlanul töltött éjszakáknak? Szeretnéd, ha hűs szigetként várná otthonod még a legnagyobb forróság idején is? Ma már megfizethető áron vásárolhatjuk meg a szükséges berendezést, melynek akár a hideg hónapokban vagy az most is tapasztalható átmeneti időszakban is nagy hasznát vehetjük. A szakemberek azt javasolják, hogy érdemes mihamarabb gondoskodni a klíma beszereléséről, ugyanis gyakran már a tavaszi hónapokban is lehet elviselhetetlen meleg. Jelenleg kicsit nehéz elképzelni, de nem ritka, hogy már áprilisban is harminc fok környéki hőmérséklettel találkozhatunk, mely az ingatlan tájolásáról, a falak anyagától és a hőszigetelés minőségétől függően a lakásban akár többnek is tűnhet. Nélkülözhetetlen tehát, hogy már ekkor rendelkezésünkre álljon a klíma.

 

Míg nappal legtöbbször nagy meleg várható, addig a tavaszi éjszakák néha igen hűvösek. Az inverteres klíma nagy előnye, hogy fűtésre is használhatjuk akkor, ha jól jönne egy kis meleg. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a klíma kínálta lehetőségeket tulajdonképpen egész évben élvezhetjük. A tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy a legtöbben a késő tavaszi hónapokban kezdenek el azon gondolkodni, a klíma mégiscsak nélkülözhetetlen. A szakembereknek rendszerint ekkortájt van a legtöbb megrendelésük, így könnyen előfordulhat, hogy akár heteket, hónapokat is kell a klímára várni. A klímaszerelés általában három-négy órát igénybe vesz, hiszen nem csak a külső és a belső tartóállványt kell elhelyezni, de a megfelelő furatokat és a kábelezést is. Általában több szakember dolgozik egyszerre, de még így is több órás munkáról van szó. Világosan látható tehát, hogy az időigényes feladatok felszaporodásával a teljesítési határidő is megnő. Abban az esetben, ha tudjuk előre, az idei nyarat már nem szeretnénk klíma nélkül tölteni, akkor megéri még időben szakemberhez fordulni és megrendelni a kiszemelt márkát, típust. 

Előzetes felmérés és tanácsadás
 

Könnyen előfordulhat, hogy elsőre nehezen igazodunk el a többféle márka és kialakítás között. A klíma beszerelésének időpontját tervezve kalkuláljunk azzal is, hogy a mindenképpen szükség lesz előzetes felmérésre. Ennek során a szakember megnézi, milyen helyre szeretnénk beszereltetni a klímát, s ennek függvényében a leginkább praktikus és takarékos megoldást javasolja az ügyfélnek. Mindez nagy segítség lehet akkor, ha nem mozgunk otthonosan a klíma választékot illetően.

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a nyári tikkasztó hőséggel járó kellemetlenségeket. A városban rohangászás, az egész napos munka után pedig mi másra vágynánk, mint az otthon nyugalmára és természetesen a kellemes hűvösre. Még az is lehet, hogy a kialakult helyzetnek köszönhetően munkánkat otthonról kell végeznünk. Mennyivel könnyebb a feladatra fókuszálni egy ideális hőmérsékletű lakásban?! Az emberi szervezet a 35 fok körüli hőmérsékletet igencsak megsínyli, pláne, ha az tartósan fennáll. Nehezebben megy a gondolkodás, fáradékonyak leszünk és közérzetünk is sokat romlik. Ma már azonban nem kell tartani a forróságtól, hiszen a megfelelő klíma berendezés használatával megteremthető az otthon kellemes belső mikroklímája. Gondolj időben a beszerelésre, így már az első nyárias napokon is jól érezheted magad az otthonodban, vagy irodádban.  

 

Ne tévesszen meg a jelenlegi időjárás!      

Idén is lesz nyár. Gondolkozz időben. Most még van a klímaszerelőknek szabad kapacitása és nem kell heteket várni a telepítésre. További érv még, hogy a piaci trendek alapján minden termék és szolgáltatás ára folyamatosan emelkedik. A világpiacon a szállítás és a nyersanyag árak is történelmi csúcsokat döntenek és ez sajnos kihatással van a fogyasztói árakra is. Ha most választod ki a számodra megfelelő berendezést, akár több mint 10%-ot is spórolhatsz. 


Kövess minket Facebook oldalunkon, csatlakozz a Klímás kérdések és válaszok - klimaTIPP.hu csoporthoz és iratkozzon fel körlevelünkre, hogy értékes tudással és nyereményekkel gazdagodj. 

Ha tetszett a cikk értékeld a csillagokkal és hagyj egy kommentet a részünkre. Segítsd munkánkat azzal, hogy megosztod velünk véleményed.

Ha kérdésed, vagy javaslatod van, lépj kapcsolatba velünk e-mailben. 

  • 2021.04.12., Hétfő
  • 7352

Címkék

Korábbi vélemények - 3

JASMINE TOM

" THE ONLY LEGITIMATE CRYPTO RECOVERY EXPERT I have a strong interest in this subject due to my prior experiences, which have increased my understanding of it. Had I had this information earlier, I would not have fallen victim to scams to the extent that I did, In my quest to earn enough money to retire early, I lost a lot of money to several investing platforms. I was clueless about how to restart after losing everything. Fortunately, I was directed to Morris Gray A Legitimate DIGITAL ASSETS RECOVERY AGENT by a friend. I was able to contact Him on: MORRIS GRAY 830 @ GMAIL COM, and they helped me recover my lost 13.6 BTC and introduced me to reliable investment platforms that are currently helping me realize my ambition of retiring early. Given how crucial this is, I hope it will assist someone who is in need of such services, you can reach out to him on, WhatsApp: + 1 607 698 0239 & Email: @ MorrisGray830 @ Gmail, Com... "

2024.05.20. 01:20, Hétfő

Smith Smith

" 3 "

2019.05.10. 12:59, Péntek

Smith Smith

" 3 "

2019.05.10. 12:58, Péntek

Véleményt írok a hírről!

Értékelés :