Keres

Hírek - meleg

A klímával történő fűtéssel pénzt takaríthatunk meg, nem is keveset!

Talán kevesen tudják, de a klímás fűtéssel spórolni is lehet, emellett nem kell folyamatosan azért aggódni, hogy ha elzárják a gázt, akkor nem lesz a házakban, otthonokban fűtés. Továbbá gazdaságosabb, költséghatékonyabb és környezetkímélőbb. Magyarországon egyre jobban terjed el ez a fűtési módszer, bár idáig leginkább a hétvégi házakban és új épületekben láthatunk erre példát.

Címkék

Bővebben

Avagy mi is az a leolvasztás?


A napjainkban kapható klíma fajták szinte már kivétel nélkül bírnak fűtési funkcióval is. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ha fűtésre is szeretnénk majd leendő készülékünket használni, akkor annak megválasztásánál erre is oda kell figyelni.

A klíma fűtés kapcsán nem csak a készülék minősége bír jelentőséggel ekkor, hanem teljesítménye és elhelyezése szintén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy havi több ezer forintot spórolhatunk meg azzal, ha a klímaberendezés mellett tesszük le a voksot a hideg időszakban is.

Címkék

Bővebben

A téli időszakban a legtöbb embernek nem éppen a klímaberendezések jutnak eszébe, azonban két különböző eszköz használata sem idegen a hideg évszak idején. Az egyik ilyen készülék a párátlanító, amelynek célja nem meglepő módon az, hogy valamilyen elektromos vagy kémiai úton csökkentse a levegő páratartalmát. A másik eszköz pedig a hétköznapi értelemben vett klímaberendezés, amely egyre inkább elterjedőben van a fa- vagy gázfűtés alternatívájaként.

Címkék

Bővebben

A mobil klíma első hangzásra nagyon hasznos és praktikus berendezés, azonban ha pontról pontra megismerjük és végig vesszük, hogy miért is oly előnyös, akkor eldönthetjük magunknak, hogy kell, avagy sem az adott termék. Lássuk, hogy mik is a főbb kérdések, melyek felmerülhetnek egy mobil klímaberendezés beszerzésénél. 

Címkék

Bővebben

A magyar nyelv csodálatos, szakrális és egyik sajátossága, hogy ezerféleképpen fejezhetjük ki, ha kutyául érezzük magunkat a meleg idő vagy focicsapatunk eredménye miatt.

hőség testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt megterhelő mindenki számára. 

Előzd meg a hőgutát!

Cikkünk írásakor épp életbe lépett a vörös, azaz a legmagasabb fokú hőségriasztás. Ezt akkor rendeli el az országos tisztifőorvos, amikor három napon keresztül meghaladja a napi átlaghőmérséklet a 27°C fokot.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!