Keres

Hírek - szakember

A hipermárketben telepítési tanúsítványt kértek tőlem! De mi is az?

Az otthon kényelme érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő hőmérséklet biztosítása, melyet sok esetben klíma segítségével érhetünk el. A split klímák nagy népszerűségnek örvendenek, és az érdeklődők gyakran teszik le mellette a voksot. Alapvetően két részből áll a napjainkban legtöbbször használatos split klíma, a kültéri és a beltéri egységből. Nagy előnye, hogy a zajkeltő alkatrészek az ingatlanon kívül kerülnek elhelyezésre, így a zajhatás minimális. Nem elhanyagolható az sem, hogy ilyen módon a hűtéssel létrejött hő a külső térbe továbbítható. Klímavásárlás alkalmával rendszerint szóba kerül a telepítési tanúsítvány, ám sokan még ma sem tudják, hogy mi is ez tulajdonképpen.

Címkék

Bővebben

Mi alapján válasszunk szakembert?

Ha klímaberendezést akarunk vásárolni, akkor nem elegendő csupán a legjobb eszköz beszerzésére törekedni, hanem megfelelő légkondi szerelőt is kell találnunk, aki akár a készülék egész életútját végigkísérheti. Ez azonban nem egyszerű feladat! Cikkünkben rövid áttekintést adunk arról, hogy milyen tulajdonságokat érdemes keresni egy jó szakemberben, de emlékeztetőül a jó klímaberendezések kiválasztásához tartozó fő tényezőket is megemlítjük.

Címkék

Bővebben


Alábbi cikkünkben a légkondícionálók karbantartásáról olvashattok. Miért fontos? Hányszor is kell évente? Költségek és módszerek.  


Akár vásárlás előtt állsz, vagy már rendelkezel klímával jó ha tudod, felelősséggel tartozol a saját egészséged iránt és a berendezés optimális működtetéséért is.

Címkék

Bővebben

Mint azt bizonyára már mindenki hallotta egy EVER GIVEN nevű óriási konténerszállító teherhajó keresztbefordult a Szuezi-csatornában, ezzel óriási fennakadást okozva a világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalán. Gondolhatnánk, hogy mi ebben a nagy szó, hiszen minden nap küzdünk dugókkal a nagyvárosainkban és vannak kerülő utak. 

Itt is biztos van. – Sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!