Keres

Hírek - mobil klíma

A halk működés már nem luxus

A mobil klíma vásárlás után azonnal beüzemelhető, hordozható eszköz, amit bármikor átguríthatunk a szomszédos helyiségbe –  ez a készülék az egyik legkényelmesebb hűtő-fűtő, amely könnyen igazodik az igényeinkhez. Tartósan és folyamatosan szabályozhatjuk vele a lakás hőmérsékletét, elég a sarokba elhelyezni a barkács- vagy a dolgozószobában, tökéletesen elvégzi a tér klimatizálását.

Érdemes-e a hálószobába mobil klímát választani? Tudunk-e mellette pihentetően aludni, mekkora zajszinttel működik? A legegyszerűbb megoldásoktól kezdve az osztott, több részből álló szerkezetekig, viszonylag széles kínálatból dönthetünk igényünk szerint. Érdemes feltérképezni az elvárásainkat klíma vásárlás előtt, mert ami bizonyos helyzetben előnyösnek tűnik, megeshet, hogy a mi otthonunkban hátrányként fog megjelenni. Miben utánozhatatlan a mobil légkondi és milyen tulajdonságait mérlegeljük vásárláskor? Mekkora teljesítményre van szükség?

Címkék

Bővebben

Mit is érdemes tudnunk a mobil klímákkal kapcsolatban?


Ha a klíma berendezésre gondolunk, általában a falra szerelt fix egységek jutnak eszünkbe, azonban a mobil klímák is számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, így érdemes ezeket is jobban megismerni. Gyakori kérdések következnek a mobil klímákkal kapcsolatban…

Címkék

Bővebben

Mobil klíma árak
 

Örvendetes dolog, ha valamilyen terméknek vagy berendezésnek az ára folyamatosan csökken. A mobil klíma árak ilyenek; ez elmúlt években jelentősnek mondható csökkenés volt tapasztalható a készülékek árszabásában.

A mobil klíma árak csökkenése összefüggésbe hozható a technológia fejlődéssel. Évről évre jobb minőségű és jobb hatásfokkal rendelkező berendezések kerültek a piacra, ez pedig magával hozta az árak csökkenését. Ma már számos gyártó képes jó minőségű mobil klímákat gyártani, így valóságos piaci verseny alakult ki.

Címkék

Bővebben

Milyen lehetőségeink is vannak? 

 

Egy légkondi napjainkban többféle kivitelben áll rendelkezésünkre, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amely igényeinek a leginkább megfelel. A legtöbb klíma a hűtés mellett ma már fűtésre is kiválóan használható, de a páramentesítés és a levegőszűrés is minden gond nélkül elvégezhető segítségükkel. Laikusként sokan tanácstalanul állunk a berendezések választéka előtt, hiszen nem tudjuk, melyik típus milyen célokra felel meg leginkább. Cikkünkben most sorra vesszük az egyes klíma fajtákat, hogy megkönnyítsük ezzel a választást.

Címkék

Bővebben

A mobil klíma első hangzásra nagyon hasznos és praktikus berendezés, azonban ha pontról pontra megismerjük és végig vesszük, hogy miért is oly előnyös, akkor eldönthetjük magunknak, hogy kell, avagy sem az adott termék. Lássuk, hogy mik is a főbb kérdések, melyek felmerülhetnek egy mobil klímaberendezés beszerzésénél. 

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!