Keres

Hírek - karbantartás

Klíma karbantartás fontossága

 

A klíma karbantartás és tisztítás több szempontból is nagyon fontos, hiszen ha nem figyelünk oda ezekre, akkor az a klíma meghibásodását is okozhatja. Ugyanakkor fontos tudni azt is, hogy a karbantartás elmaradásával egy idő után bűzös szagot áraszt a készülék, hiszen abban nagyon sok baktérium és kórokozó megtapad, melyek ugyanakkor egészségi állapotunkra is rossz hatással vannak.

 

Címkék

Bővebben

a klíma használata és üzemeltetéseA klíma vásárlás manapság már nem számít luxusnak, hiszen a piac bővülésével és a gyártástechnológia fejlődésével rengeteg jó minőségű, sok-sok funkcióval bíró, a hétköznapi emberek számára is elérhető árú légkondicionáló készülék jelent meg a piacon. De mire is kell figyelni a használat közben? Mik a helyes fenntartással kapcsolatos alapvető ismeretek, kötelezettségek? Ezekről a kérdésekről írunk cikkünkben.

Címkék

Bővebben

split klímaberendezésekEgy jó klímaberendezés beszerzésének rengeteg előnye van: az általános komfort javítása mellett jobban tud majd munkájára, elfoglaltságaira koncentrálni és javulni fog a közérzete is, különböző szűrőkkel segíthet allergiáján, ráadásul megfelelő típus kiválasztása esetén akár gazdaságos alternatívát jelenthet a fűtés kapcsán is. Cikkünkben a lakásba, irodába, házba szerelhető split klímaberendezéseket mutatjuk be.

Címkék

Bővebben

rozsdás, elhasznált klímaberendezés - ezért fontos a karbantartásValószínűleg minden klímatulajdonos tisztában van már vele, hogy a légkondi karbantartást  nem érdemes elhanyagolni. Egy otthoni egyszerű berendezés esetében is javasolt a szezon előtti karbantartás, mivel sok problémát meg tudunk előzni ezáltal.

Összegyűjtöttünk 3 igencsak nyomós érvet, ami azt bizonyítja, hogy szükség van a rendszeres felügyeletre. Ha elhanyagoljuk a karbantartást, az hatással lehet az egészségünkre, illetve a pénztárcánkra is.
 

Címkék

Bővebben

klímaszerelőA klímaberendezés sokak számára nélkülözhetetlen részévé vált a mindennapoknak. A legtöbben ugyan kényelmi okokból használjuk a nyári melegben, azonban a legnagyobb forróság alatt bizonyos egészségügyi problémák elkerülésében is segíthet. Télen pedig egyre több háztartásban kap szerepet, mint a fűtőrendszer kiegészítője, vagy akár teljes mértékben át is veheti annak a funkcióját. Ebben a cikkünkben a lakásban található légkondi, illetve az autóklíma karbantartásával kapcsolatban osztunk meg néhány gyakorlatias tippet.

Címkék

Bővebben

!!!ATTEZIONE!!! Gondoljunk csak bele, jelenleg hatalmas világjárvánnyá fokozódó SarS-Cov-2 köznyelven „korona vírus” kártékonyságába, ne csak a gazdasági, hanem az egészségügyi oldalába is. Bizony, ez jelenleg is komoly kihívások elé állítja az emberiséget és hatással van mindennapjainkra. Maszkot viselünk köztereken, közösségi terekben, napi 5-500 kézmosással és kézfertőtlenítéssel, folyamatosan védekezünk ellene. 

Címkék

Bővebben


Alábbi cikkünkben a légkondícionálók karbantartásáról olvashattok. Miért fontos? Hányszor is kell évente? Költségek és módszerek.  


Akár vásárlás előtt állsz, vagy már rendelkezel klímával jó ha tudod, felelősséggel tartozol a saját egészséged iránt és a berendezés optimális működtetéséért is.

Címkék

Bővebben

Először is egy helyreigazítással kezdem a témát. Sok nézeteltérést olvashattunk arról, hogy az új építményekbe kötelező-e szellőztetőgépet beépíteni. Nos, a sokat emlegetett 7/2006. (V.24.) TNM rendelet március 10-i frissítése pontot tett az ügy végére. Az innovációért és technológiáért felelős miniszter 13/2021. (III.10.) rendelkezésében egy szó beiktatásával lezártnak tekinti a vitát. „Légtechnikai rendszer” helyett „légtechnikai rendszer esetén”-ként kell értelmezni az előírás szövegét.

Címkék

Bővebben

Az otthoni légkondi éves kötelező karbantartása és tisztítása után, ne feledkezzünk meg a gépjárművünk klímájáról sem!

A magyar lakosság több mint 70%-a rendszeresen, hetente többször autózik. Ehhez itthon nagyjából 4millió gépjárművel rendelkeznek a háztartások. Vannak akik „csak” a hétvégi bevásárláshoz veszik elő az autót, azonban rengetegen vannak, akik munkahelyük távolsága miatt vagy hivatásukból adódóan hosszú időt kénytelenek az autóban tölteni. Számukra különösen fontos annak kényelme, üzembiztos működése. A nélkülözhetetlen alkatrészeken, egységeken túl, az utazás élményéhez az autóklíma is sokat hozzátesz.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!