Keres

Hírek - javaslat

Mi is ez a klimatipp.hu?


Klíma beszereltetés előtt áll, de nem tudja, melyik céghez lenne érdemes fordulni? Nehezen igazodik el napjaink rendkívül széles klíma választékában? Nem tudja, mi a különbség a split és az inverteres klíma között? Laikusként a terület igen bonyolultnak bizonyulhat és persze az sem mindegy, milyen áron juthatunk hozzá a kiszemelt készülékhez. A klimatipp.hu nem csak a legfontosabb információkat gyűjti össze a témát illetően, hanem konkrét tippeket is ad arra vonatkozóan, hogy a lakóhelyhez közel mely cégek mellett érdemes letenni a voksot.

Címkék

Bővebben

Miért fontos időben megvásárolnunk és felszereltetnünk az inverteres klímánkat?


Szeretnéd, ha idén végre a klíma előnyeinek köszönhetően kellemes hőmérséklet fogadna az otthonodban még a nyári hőség idején is? Az elmúlt évek nyarai egyértelműen bebizonyították, hogy gyakran nem éppen éghajlatunkra jellemző hőséggel kell megküzdenünk. Nem véletlen, hogy ma már a legtöbb ingatlanban nélkülözhetetlen a klímaberendezés használata. Sokan vannak, akik kifejezetten a 30-35 fok környéki hőmérséklet hatására döntöttek úgy, hogy otthonukat a megfelelő készülékkel szereltetik fel.

Címkék

Bővebben

Érdemes-e hipermarketben klímát venni?


Az időjárás az elmúlt években bebizonyította, hogy bizony kiugróan magas hőmérsékletekből nyaranta nincs hiány. Minden valószínűség szerint idén sem lesz ez másként, sőt, talán már a májusi hónapban is nyári hőséggel szembesülhetünk. Rendkívül fontos tehát, hogy legalább otthon kellemes klíma fogadjon bennünket, s fellélegezhessünk a kinti tikkasztó meleg után. Természetesen a hűtés csak az egyik funkció, melyet elvárhatunk a klímaberendezéstől. De vajon hol ajánlott beszerezni a készüléket? Érdemes hipermarketben klímát venni? A kérdés sok érdeklődőben felmerül, ám a szakma nem nyilatkozik elismerően erről a lehetőségről.

Címkék

Bővebben

A klímával történő fűtéssel pénzt takaríthatunk meg, nem is keveset!

Talán kevesen tudják, de a klímás fűtéssel spórolni is lehet, emellett nem kell folyamatosan azért aggódni, hogy ha elzárják a gázt, akkor nem lesz a házakban, otthonokban fűtés. Továbbá gazdaságosabb, költséghatékonyabb és környezetkímélőbb. Magyarországon egyre jobban terjed el ez a fűtési módszer, bár idáig leginkább a hétvégi házakban és új épületekben láthatunk erre példát.

Címkék

Bővebben

Mi alapján válasszunk szakembert?

Ha klímaberendezést akarunk vásárolni, akkor nem elegendő csupán a legjobb eszköz beszerzésére törekedni, hanem megfelelő légkondi szerelőt is kell találnunk, aki akár a készülék egész életútját végigkísérheti. Ez azonban nem egyszerű feladat! Cikkünkben rövid áttekintést adunk arról, hogy milyen tulajdonságokat érdemes keresni egy jó szakemberben, de emlékeztetőül a jó klímaberendezések kiválasztásához tartozó fő tényezőket is megemlítjük.

Címkék

Bővebben

a klíma használata és üzemeltetéseA klíma vásárlás manapság már nem számít luxusnak, hiszen a piac bővülésével és a gyártástechnológia fejlődésével rengeteg jó minőségű, sok-sok funkcióval bíró, a hétköznapi emberek számára is elérhető árú légkondicionáló készülék jelent meg a piacon. De mire is kell figyelni a használat közben? Mik a helyes fenntartással kapcsolatos alapvető ismeretek, kötelezettségek? Ezekről a kérdésekről írunk cikkünkben.

Címkék

Bővebben


Alábbi cikkünkben a légkondícionálók karbantartásáról olvashattok. Miért fontos? Hányszor is kell évente? Költségek és módszerek.  


Akár vásárlás előtt állsz, vagy már rendelkezel klímával jó ha tudod, felelősséggel tartozol a saját egészséged iránt és a berendezés optimális működtetéséért is.

Címkék

Bővebben

Klímánk kiválasztásánál az elsők között van, hogy melyik márka mellett tegyük le voksunkat. A gyártmányok között vannak eltérő minőségűek, de ez nem minden esetben jelenti azt, hogy legdrágább a legjobb is. Vajon a Japán a megfelelő, vagy már Kína és Korea is felveszi vele a versenyt? Gyári vagy megfelelő a saját márkás, matricás termék is? Nézzük…

  • 2021.02.24., Szerda
  • 3620
  • Márka

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!