Keres

Hírek - párátlanítás

Mobil klíma árak
 

Örvendetes dolog, ha valamilyen terméknek vagy berendezésnek az ára folyamatosan csökken. A mobil klíma árak ilyenek; ez elmúlt években jelentősnek mondható csökkenés volt tapasztalható a készülékek árszabásában.

A mobil klíma árak csökkenése összefüggésbe hozható a technológia fejlődéssel. Évről évre jobb minőségű és jobb hatásfokkal rendelkező berendezések kerültek a piacra, ez pedig magával hozta az árak csökkenését. Ma már számos gyártó képes jó minőségű mobil klímákat gyártani, így valóságos piaci verseny alakult ki.

Címkék

Bővebben

Párátlanító felépítése, működése.

A párátlanító olyan kémiai, elektromos vagy egyéb módon működő háztartási vagy ipari berendezés, amelynek célja, hogy csökkentse a levegő páratartalmát. Az elektromos berendezések - amelyek cikkünk tárgyát képezik – általában kiüríthető vízgyűjtő tartállyal rendelkeznek és csatlakoztathatóak a szennyvízhálózathoz is, továbbá rendelkeznek porszűrővel és elektronikus szabályzórendszerrel is.

Címkék

Bővebben

A páramentesítő első hallásra bonyolult rendszernek tűnhet, de a valóság az, hogy nagyon egyszerű gép – és rendkívül hasznos! Köztudott, hogy a betegséget terjesztő gombák elszaporodását is meggátolja, ha a berendezés megfelelően van elhelyezve a lakásban. 
 

Címkék

Bővebben

Először is egy helyreigazítással kezdem a témát. Sok nézeteltérést olvashattunk arról, hogy az új építményekbe kötelező-e szellőztetőgépet beépíteni. Nos, a sokat emlegetett 7/2006. (V.24.) TNM rendelet március 10-i frissítése pontot tett az ügy végére. Az innovációért és technológiáért felelős miniszter 13/2021. (III.10.) rendelkezésében egy szó beiktatásával lezártnak tekinti a vitát. „Légtechnikai rendszer” helyett „légtechnikai rendszer esetén”-ként kell értelmezni az előírás szövegét.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!