Keres

Hírek - hipermarket

Érdemes-e hipermarketben klímát venni?


Az időjárás az elmúlt években bebizonyította, hogy bizony kiugróan magas hőmérsékletekből nyaranta nincs hiány. Minden valószínűség szerint idén sem lesz ez másként, sőt, talán már a májusi hónapban is nyári hőséggel szembesülhetünk. Rendkívül fontos tehát, hogy legalább otthon kellemes klíma fogadjon bennünket, s fellélegezhessünk a kinti tikkasztó meleg után. Természetesen a hűtés csak az egyik funkció, melyet elvárhatunk a klímaberendezéstől. De vajon hol ajánlott beszerezni a készüléket? Érdemes hipermarketben klímát venni? A kérdés sok érdeklődőben felmerül, ám a szakma nem nyilatkozik elismerően erről a lehetőségről.

Címkék

Bővebben

A hipermárketben telepítési tanúsítványt kértek tőlem! De mi is az?

Az otthon kényelme érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő hőmérséklet biztosítása, melyet sok esetben klíma segítségével érhetünk el. A split klímák nagy népszerűségnek örvendenek, és az érdeklődők gyakran teszik le mellette a voksot. Alapvetően két részből áll a napjainkban legtöbbször használatos split klíma, a kültéri és a beltéri egységből. Nagy előnye, hogy a zajkeltő alkatrészek az ingatlanon kívül kerülnek elhelyezésre, így a zajhatás minimális. Nem elhanyagolható az sem, hogy ilyen módon a hűtéssel létrejött hő a külső térbe továbbítható. Klímavásárlás alkalmával rendszerint szóba kerül a telepítési tanúsítvány, ám sokan még ma sem tudják, hogy mi is ez tulajdonképpen.

Címkék

Bővebben

Olcsók klímák: problémák, veszélyek, negatívumok
 

Képzeljünk el egy szomorú jelenetet egy hollywoodi filmből: a főszereplő áll a szakadó esőben háza előtt, miközben egy sötét furgon előtt álló alak egy papírfecnit nyom a kezébe. A hős lehajtja fejét szomorúan, kezéből kiejti üres pénztárcáját, ami hatalmasat csobban az úttesten gyöngyöző vízben. Az alak megfordul és beszáll az autóba, majd lassan elhajt… névtelen szereplőnk könnyeit pedig elmossák az esőcseppek, miközben a szimfonikus zenekar andalítóan gyönyörű, de végtelenül szomorú zenét játszik a háttérben. Ez is egy lehetséges forgatókönyv, ha olcsó klímát készülünk vásárolni. Megvásárláskor ugyan jó üzletnek tűnhet, de hosszabb távon igazi pénztemetővé válhatnak. De mégis mi a baj velük?

Címkék

Bővebben

Klímánk kiválasztásánál az elsők között van, hogy melyik márka mellett tegyük le voksunkat. A gyártmányok között vannak eltérő minőségűek, de ez nem minden esetben jelenti azt, hogy legdrágább a legjobb is. Vajon a Japán a megfelelő, vagy már Kína és Korea is felveszi vele a versenyt? Gyári vagy megfelelő a saját márkás, matricás termék is? Nézzük…

  • 2021.02.24., Szerda
  • 3621
  • Márka

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!