Keres

Hírek - egészség

Klíma karbantartás fontossága

 

A klíma karbantartás és tisztítás több szempontból is nagyon fontos, hiszen ha nem figyelünk oda ezekre, akkor az a klíma meghibásodását is okozhatja. Ugyanakkor fontos tudni azt is, hogy a karbantartás elmaradásával egy idő után bűzös szagot áraszt a készülék, hiszen abban nagyon sok baktérium és kórokozó megtapad, melyek ugyanakkor egészségi állapotunkra is rossz hatással vannak.

 

Címkék

Bővebben

Milyen hütőközeg legyen a klímámban? R410-a vagy R-32?


A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés napjainkban gyakran szóba kerülnek, s nincs ez másként akkor sem, ha klíma választásáról van szó. A klímatechnika területén tevékenykedő cégek felé is egyre nagyobbak az elvárások, s ezeknek megfelelően igyekeznek olyan készülékeket gyártani, melyek óvják környezetünket, de ugyanakkor mégis hatékonyak. A technológia az évek során sokat fejlődött, és az fejlesztések terén fontos szerep jut a hűtőközeg összetételének is. Ennek azonosítására az R betűt szokták használni.

Címkék

Bővebben

Mi is az a Cold plazma szűrő?

 

Hallott már a Cold plazma szűrő előnyeiről? Ha sorra vennénk azokat a megbetegedéseket, amelyek napjainkban egyre többeknél jelentkeznek, akkor az allergia garantáltan előkelő helyet foglalna el. Nem csak a pollen, de a házi poratka is sokak számára okoz problémát, ellenük védekezni pedig korántsem egyszerű. De mégis mi a helyzet akkor, ha a lakás belső mikroklímájáról van szó? Törvényszerű, hogy a kinti allergén tényezők bent is kifejtsék hatásukat? A klímahasználat során gyakran felmerül ez a kérdés, s a gyártók is igyekeznek úgy alakítani készülékeiket, hogy azokkal a káros tényezők mind kiszűrhetőek legyenek. Kifejezetten ezt a célt szolgálja a Cold plazma szűrő, mely mind több készülékben kap helyet. A megoldás rendkívül hatékony technológiát takar, aminek segítségével megszabadulhatunk a vírusoktól, baktériumoktól és mindazoktól az allergiát kiváltó tényezőktől, melyek sokunk számára okoznak problémát. Az ionszűrőnek köszönhetően az allergiás és légúti megbetegedéssel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát.

Címkék

Bővebben

Párátlanító felépítése, működése.

A párátlanító olyan kémiai, elektromos vagy egyéb módon működő háztartási vagy ipari berendezés, amelynek célja, hogy csökkentse a levegő páratartalmát. Az elektromos berendezések - amelyek cikkünk tárgyát képezik – általában kiüríthető vízgyűjtő tartállyal rendelkeznek és csatlakoztathatóak a szennyvízhálózathoz is, továbbá rendelkeznek porszűrővel és elektronikus szabályzórendszerrel is.

Címkék

Bővebben

a klíma használata és üzemeltetéseA klíma vásárlás manapság már nem számít luxusnak, hiszen a piac bővülésével és a gyártástechnológia fejlődésével rengeteg jó minőségű, sok-sok funkcióval bíró, a hétköznapi emberek számára is elérhető árú légkondicionáló készülék jelent meg a piacon. De mire is kell figyelni a használat közben? Mik a helyes fenntartással kapcsolatos alapvető ismeretek, kötelezettségek? Ezekről a kérdésekről írunk cikkünkben.

Címkék

Bővebben

!!!ATTEZIONE!!! Gondoljunk csak bele, jelenleg hatalmas világjárvánnyá fokozódó SarS-Cov-2 köznyelven „korona vírus” kártékonyságába, ne csak a gazdasági, hanem az egészségügyi oldalába is. Bizony, ez jelenleg is komoly kihívások elé állítja az emberiséget és hatással van mindennapjainkra. Maszkot viselünk köztereken, közösségi terekben, napi 5-500 kézmosással és kézfertőtlenítéssel, folyamatosan védekezünk ellene. 

Címkék

Bővebben


Alábbi cikkünkben a légkondícionálók karbantartásáról olvashattok. Miért fontos? Hányszor is kell évente? Költségek és módszerek.  


Akár vásárlás előtt állsz, vagy már rendelkezel klímával jó ha tudod, felelősséggel tartozol a saját egészséged iránt és a berendezés optimális működtetéséért is.

Címkék

Bővebben

Biztosan sokan emlékeztek, amikor 15 éve az LG kijött az első Chocolate (KG800) mobiltelefonnal. Szerintem mindenki (de a feleségem biztosan) egy ilyen stílusos, csúsztatható előlapos készülékre vágyott. Az LG mindig a divatos megjelenéséről volt híres. És nem csak a mobilok területén, számos szemet gyönyörködtető ArtCool klímamodellel rendelkezik a gyártó. 

  • 2021.03.10., Szerda
  • 1698
  • Márka

Címkék

Bővebben

A magyar nyelv csodálatos, szakrális és egyik sajátossága, hogy ezerféleképpen fejezhetjük ki, ha kutyául érezzük magunkat a meleg idő vagy focicsapatunk eredménye miatt.

hőség testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt megterhelő mindenki számára. 

Előzd meg a hőgutát!

Cikkünk írásakor épp életbe lépett a vörös, azaz a legmagasabb fokú hőségriasztás. Ezt akkor rendeli el az országos tisztifőorvos, amikor három napon keresztül meghaladja a napi átlaghőmérséklet a 27°C fokot.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!