Keres

Hírek - leírás

A halk működés már nem luxus

A mobil klíma vásárlás után azonnal beüzemelhető, hordozható eszköz, amit bármikor átguríthatunk a szomszédos helyiségbe –  ez a készülék az egyik legkényelmesebb hűtő-fűtő, amely könnyen igazodik az igényeinkhez. Tartósan és folyamatosan szabályozhatjuk vele a lakás hőmérsékletét, elég a sarokba elhelyezni a barkács- vagy a dolgozószobában, tökéletesen elvégzi a tér klimatizálását.

Érdemes-e a hálószobába mobil klímát választani? Tudunk-e mellette pihentetően aludni, mekkora zajszinttel működik? A legegyszerűbb megoldásoktól kezdve az osztott, több részből álló szerkezetekig, viszonylag széles kínálatból dönthetünk igényünk szerint. Érdemes feltérképezni az elvárásainkat klíma vásárlás előtt, mert ami bizonyos helyzetben előnyösnek tűnik, megeshet, hogy a mi otthonunkban hátrányként fog megjelenni. Miben utánozhatatlan a mobil légkondi és milyen tulajdonságait mérlegeljük vásárláskor? Mekkora teljesítményre van szükség?

Címkék

Bővebben

Mi is ez a klimatipp.hu?


Klíma beszereltetés előtt áll, de nem tudja, melyik céghez lenne érdemes fordulni? Nehezen igazodik el napjaink rendkívül széles klíma választékában? Nem tudja, mi a különbség a split és az inverteres klíma között? Laikusként a terület igen bonyolultnak bizonyulhat és persze az sem mindegy, milyen áron juthatunk hozzá a kiszemelt készülékhez. A klimatipp.hu nem csak a legfontosabb információkat gyűjti össze a témát illetően, hanem konkrét tippeket is ad arra vonatkozóan, hogy a lakóhelyhez közel mely cégek mellett érdemes letenni a voksot.

Címkék

Bővebben

Mi is az a Cold plazma szűrő?

 

Hallott már a Cold plazma szűrő előnyeiről? Ha sorra vennénk azokat a megbetegedéseket, amelyek napjainkban egyre többeknél jelentkeznek, akkor az allergia garantáltan előkelő helyet foglalna el. Nem csak a pollen, de a házi poratka is sokak számára okoz problémát, ellenük védekezni pedig korántsem egyszerű. De mégis mi a helyzet akkor, ha a lakás belső mikroklímájáról van szó? Törvényszerű, hogy a kinti allergén tényezők bent is kifejtsék hatásukat? A klímahasználat során gyakran felmerül ez a kérdés, s a gyártók is igyekeznek úgy alakítani készülékeiket, hogy azokkal a káros tényezők mind kiszűrhetőek legyenek. Kifejezetten ezt a célt szolgálja a Cold plazma szűrő, mely mind több készülékben kap helyet. A megoldás rendkívül hatékony technológiát takar, aminek segítségével megszabadulhatunk a vírusoktól, baktériumoktól és mindazoktól az allergiát kiváltó tényezőktől, melyek sokunk számára okoznak problémát. Az ionszűrőnek köszönhetően az allergiás és légúti megbetegedéssel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát.

Címkék

Bővebben

Párátlanító felépítése, működése.

A párátlanító olyan kémiai, elektromos vagy egyéb módon működő háztartási vagy ipari berendezés, amelynek célja, hogy csökkentse a levegő páratartalmát. Az elektromos berendezések - amelyek cikkünk tárgyát képezik – általában kiüríthető vízgyűjtő tartállyal rendelkeznek és csatlakoztathatóak a szennyvízhálózathoz is, továbbá rendelkeznek porszűrővel és elektronikus szabályzórendszerrel is.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!