Keres

Gree a professzionális megacég a magyar klímapiacon

A megbízhatóság és a minőség különösen fontos egy légkondicionáló esetében: a megfelelő környezet eredményesebb munkát, pihentetőbb szabadidőt tesz lehetővé.

Ezért a GREE klímamárka évről évre innovatív és profi eszközökkel lép a piacra. Minden esélye megvan rá, hogy 2017-ben újra elnyerhesse az Euromonitors International "világelső légkondicionáló márka" minősítését – és ehhez most mi, magyarok, is hozzájárulhatunk.

 

 

GREE klíma 12 másodperc alatt

Már csupán 12 másodperc elég ahhoz, hogy a GREE gyáraiban elkészülhessen egy klímaberendezés. A világpiac egyik legstabilabb résztvevője 25 év alatt hódította meg a világot. Nem meglepő tehát, hogy a minőségi klíma-, fűtés-, hűtés- és légtechnika ma már több mint 300 millió otthonban biztosítja a maximális kényelmet. Még a brazíliai nyári olimpiai teljesklímaszolgáltatását is magára vállalta a gyár.

Az elégedett felhasználókon túl a statisztika is a GREE-t igazolja. 2016-ban itt értékesítettek légkondicionálót legnagyobb darabszámban – ehhez a számadathoz pedig már mi is hozzájárultunk. Magyarországon a GREE gyorsan népszerűvé vált. A termékek a magas minőségnek és képzett szakembereknek köszönhetően a lakosság mellett rangos nemzetközi eseményeket kiszolgáltak, több sporthelyszínt is ezzel a klímaberendezés-típussal láttak el. A hódmezővásárhelyi 43. Arena Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság sikeres kivitelezéséről még a kínai anyacég is elismerően fogalmazott.
 


A klímapiacon aligha találunk olyan szereplőt, amely 25 év alatt annyi kihívással nézett volna szembe, mint a GREE. A kezdetektől egy dinamikus és folyamatosan fejlődő piacot kellett kiszolgálnia Kínában, ezért a gyárait állandó innovációra és fejlesztésre rendezte be. A jelenleg is lendületesen alakuló nemzetközi versenyben főleg ennek a professzionalizmusnak köszönheti a vezető szerepét. Különösen érdekes, hogy a GMV rendszerekkel, hőszivattyúval, folyadékhűtővel és fan-coilokkal is foglalkozó cég még ilyen magas pozícióból is a legjobb ár/érték arányt nyútja, ugyanis ez egyáltalán nem megszokott jelenség.

Klímában otthon vannak: a legszélesebb palettát kínálják. Ez nagyon fontos az egyedi igények teljesítésekor. Magyarországon már a lakossági piac 1/3-át kiszolgálja a GREE. A közeljövőben valószínűleg tovább nő a számadat, hiszen egy rendkívül megbízható szakmai és gazdasági háttérrel rendelkező cégről beszélünk, amely minden szinten professzionálisan teljesít. Ez pedig garancia lehet bárki számára, aki a minőséget és megbízhatóságot keresi: egy hosszú időn keresztül megfelelően működő klímaberendezést szeretne vásárolni.


A GREE különösen ügyel arra, hogy a csúcstechnológiáját kizárólag professzionális cégekre bízza, ezért fontos a számára, hogy mindig felkészült és erős partnereket kapcsoljon be a hálózatba. A nemzetközi légkondicionáló iparág vezetője kizárólag akkor köt megbízást, ha azt látja, hogy az adott cég a piacot átfogó minőségi szolgáltatásra képes. Eredményesség és kvalitás, ezzel nyerhette el a Cool4u Kft. a magyarországi vezérképviseletet, mikor 2016-ban a lakossági klímaszolgáltató piac élére került.
 


A Cool4u Kft. így már több mint 15 éve szakértelmével teljesítő eszközöket kínálhat a magyar piacnak. Az innovatív megoldások, a megfelelő hozzáértés és a széles kínálat mindenkinek a legjobb megoldást biztosítja. A GREE a kompromisszum nélküli kényelem vezére, amelyet az elégedett felhasználók és a magas eladási számok egyaránt igazolnak. A magyarországi vezérképviseleten keresztül most már könnyen és szinte azonnal elérhető a klímapiac legnagyobb szereplőjének kínálata!

  • 2017.02.06., Hétfő
  • 2534

Címkék

Korábbi vélemények - 2

Smith Smith

" 3 "

2019.05.10. 12:57, Péntek

Smith Smith

" 3 "

2019.05.10. 12:57, Péntek

Véleményt írok a hírről!

Értékelés :