Keres

Egy klímaberendezés felszereltetése kapcsán rengeteg akadályba belefuthatunk. Spilit klímáknál előfordulhat, hogy sem az álmennyezetre, sem a fal felső részére nem lehet felszerelni a beltéri egységet. Néha annyira szűk a hely, hogy egy fixen rögzített megoldás sem fér el, egy zsúfolt kereskedelmi/ipari helyiség megfelelő klimatizálása során pedig külön problémák merülhetnek fel. Következő cikkünkben az álló klímák kapcsán vázolunk fel néhány lehetőséget.

Címkék

Bővebben

Ebben a cikkünkben a leginkább ipari és kereskedelmi körülmények között használt nagyteljesítményű légkondicionálási megoldásokról, azaz a VRF és VRV rendszerekről írunk.
 

Címkék

Bővebben

A klímaberendezések fontos részét képezik a hűtőközegek, amelyekre a nyolcvanas évek végétől kezdve egyre komolyabb környezetvédelmi szabályok vonatkoznak.

Címkék

Bővebben

japán elektronikai márkákA magyarországi vásárlókban a japán elektronikai márkák kapcsán az a kép él, hogy termékeik strapabíróak, gazdaságosak, megbízhatóak és… a legtöbbször nem olcsóak. Ebben a tradicionális gondolatban sok igazság van, hiszen a szigetországi gyártók általában igen magas minőségi elvárások szerint dolgoznak és dolgoztatnak. Következő cikkünkben japán klímamárkákat mutatunk be.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!