Keres

Klíma karbantartás fontossága

 

A klíma karbantartás és tisztítás több szempontból is nagyon fontos, hiszen ha nem figyelünk oda ezekre, akkor az a klíma meghibásodását is okozhatja. Ugyanakkor fontos tudni azt is, hogy a karbantartás elmaradásával egy idő után bűzös szagot áraszt a készülék, hiszen abban nagyon sok baktérium és kórokozó megtapad, melyek ugyanakkor egészségi állapotunkra is rossz hatással vannak.

 

Címkék

Bővebben

Mi is ez a klimatipp.hu?


Klíma beszereltetés előtt áll, de nem tudja, melyik céghez lenne érdemes fordulni? Nehezen igazodik el napjaink rendkívül széles klíma választékában? Nem tudja, mi a különbség a split és az inverteres klíma között? Laikusként a terület igen bonyolultnak bizonyulhat és persze az sem mindegy, milyen áron juthatunk hozzá a kiszemelt készülékhez. A klimatipp.hu nem csak a legfontosabb információkat gyűjti össze a témát illetően, hanem konkrét tippeket is ad arra vonatkozóan, hogy a lakóhelyhez közel mely cégek mellett érdemes letenni a voksot.

Címkék

Bővebben

Mit is érdemes tudnunk a mobil klímákkal kapcsolatban?


Ha a klíma berendezésre gondolunk, általában a falra szerelt fix egységek jutnak eszünkbe, azonban a mobil klímák is számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, így érdemes ezeket is jobban megismerni. Gyakori kérdések következnek a mobil klímákkal kapcsolatban…

Címkék

Bővebben

A halk működés már nem luxus

A mobil klíma vásárlás után azonnal beüzemelhető, hordozható eszköz, amit bármikor átguríthatunk a szomszédos helyiségbe –  ez a készülék az egyik legkényelmesebb hűtő-fűtő, amely könnyen igazodik az igényeinkhez. Tartósan és folyamatosan szabályozhatjuk vele a lakás hőmérsékletét, elég a sarokba elhelyezni a barkács- vagy a dolgozószobában, tökéletesen elvégzi a tér klimatizálását.

Érdemes-e a hálószobába mobil klímát választani? Tudunk-e mellette pihentetően aludni, mekkora zajszinttel működik? A legegyszerűbb megoldásoktól kezdve az osztott, több részből álló szerkezetekig, viszonylag széles kínálatból dönthetünk igényünk szerint. Érdemes feltérképezni az elvárásainkat klíma vásárlás előtt, mert ami bizonyos helyzetben előnyösnek tűnik, megeshet, hogy a mi otthonunkban hátrányként fog megjelenni. Miben utánozhatatlan a mobil légkondi és milyen tulajdonságait mérlegeljük vásárláskor? Mekkora teljesítményre van szükség?

Címkék

Bővebben

Mai világunkban egyre jobban megszokott jelenség, hogy próbálnak minél több eszközt úgynevezett okos technológiával készíteni. Közel tíz éve már annak, hogy az egyik tech cég bemutatta forradalmi termékét az okostelefont, amiről nyugodtan kijelenthetjük, hogy megváltoztatta a körülöttünk lévő világot. És jöttek a kistestvérek, okos óra, okos karkötő, okos mosógép, sőt az egyik gyártó már kínál komplett okos háztartást is, aminél az okostelefonunkra telepített alkalmazás segítségével irányíthatjuk a különböző háztartási eszközeinket, mint pl, a hűtőt.  

Természetesen erre a technológiai lehetőségre a klímagyártók is ráharaptak, szinte alig van olyan gyártó aki, nem kínál Okos Klímákat, amik WIFI eléréssel rendelkeznek.

Pár szó arról ,hogy mire is jók egyáltalán a WIFI-s klímák.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!