Keres

halk klíma?

Megkíséreltük megkeresni a leghalkabb klímaberendezést. A feladat talán egyszerűnek tűnik, de valójában nem az: a legjobb megoldásként azt találtuk, hogy megpróbáljuk bemutatni, hogyan értelmezheti a klíma zajszintjére vonatkozó információkat.

Ahhoz, hogy pontosan fel tudjuk mérni a technikai adatok alapján, mennyire hangos is egy klíma, érdemes megismerni a zajszint mérésére szolgáló dBA mértékegységet. 
 

Címkék

Bővebben

rozsdás, elhasznált klímaberendezés - ezért fontos a karbantartásValószínűleg minden klímatulajdonos tisztában van már vele, hogy a légkondi karbantartást  nem érdemes elhanyagolni. Egy otthoni egyszerű berendezés esetében is javasolt a szezon előtti karbantartás, mivel sok problémát meg tudunk előzni ezáltal.

Összegyűjtöttünk 3 igencsak nyomós érvet, ami azt bizonyítja, hogy szükség van a rendszeres felügyeletre. Ha elhanyagoljuk a karbantartást, az hatással lehet az egészségünkre, illetve a pénztárcánkra is.
 

Címkék

Bővebben

kereskedelmi klíma, vállalati klímaKépzeljük el, milyen kellemes is az, amikor az üzemi túlórát ötven fokos melegben, izzadt és ingerült dolgozók között, apokaliptikus víziókat élvezve kell eltöltenünk… az ilyen helyzetek elkerülésére rengeteg különböző légkondicionáló berendezés közül választhatunk. Cikkünkben a kereskedelmi klímák (azaz 5W teljesítmény feletti, vagy speciális kialakítású berendezések) egyes típusait mutatjuk be röviden.
 

Címkék

Bővebben

lakossági klímaberendezésekMivel az idei tavaszt sikerült egyetlen langyos, kellemesen madárcsicsergős nappal letudni, sokunk számára sürgetővé vált a klímaprobléma megoldása, hiszen kellemetlen dolog az irodai légkondi miatt túlórát vállalni, vagy csak azért beülni az ideálisra hűtött autóba a lakás helyett, hogy ne kapjunk hőgutát.

Címkék

Bővebben

Manapság nagyon nehéz elképzelni az életünket klíma nélkül. Nyáron szinte lehetetlen az élet nélküle, viszont sok szempontot figyelembe kell vennünk a használatakor. Nyaranta úgy érzem, hogy a klíma Isten ajándéka: autómban és házamban is rendszeresen használom a készülékeket.
 

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!