Keres

Klímánk kiválasztásánál az elsők között van, hogy melyik márka mellett tegyük le voksunkat. A gyártmányok között vannak eltérő minőségűek, de ez nem minden esetben jelenti azt, hogy legdrágább a legjobb is. Vajon a Japán a megfelelő, vagy már Kína és Korea is felveszi vele a versenyt? Gyári vagy megfelelő a saját márkás, matricás termék is? Nézzük…

  • 2021.02.24., Szerda
  • 3603
  • Márka

Címkék

Bővebben

Új építésű házaknál kötelező a megújuló energia alkalmazása

Vizsgáljuk a hatásokat, a lehetőségeket és örvendezünk, mert egy tisztább jövő képe (még ha elsőre sarkosnak is tűnik), mindenkinek jó perspektíva. Figyeljünk oda, mert nem csak új, hanem jelentős átalakítással járó felújításokra is vonatkozik az új rendelet.

Címkék

Bővebben

Legszebb klímák otthonaikban első fejezetében bemutatjuk, az első 5 „szép” klíma berendezést és egy ráadást.

Ahogyan, az idő előre haladtával változtak lakberendezési és modernizálási igények is, úgy a klímagyártók is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek, nem csak a technológiai fejlesztésekre, hanem a beltéri design kialakítására is. 

  • 2021.02.19., Péntek
  • 3597
  • Márka

Címkék

Bővebben


Alábbi cikkünkben a légkondícionálók karbantartásáról olvashattok. Miért fontos? Hányszor is kell évente? Költségek és módszerek.  


Akár vásárlás előtt állsz, vagy már rendelkezel klímával jó ha tudod, felelősséggel tartozol a saját egészséged iránt és a berendezés optimális működtetéséért is.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!