Keres

Új sorozatunk második epizódjával jelentkezünk, hogy olvasónkként teljesebb képet kapj a piacon elérhető légkondicionálókról. Ebben a részben az átlagember számára megfizethető kategória szereplőit mutatjuk be Neked. Az első viszonyítási pontot kipiáltuk, de lássuk, milyen lehetőségeink lehetnek, ha nem találtuk meg az igazit a legolcsóbbak között. 

Nézzük az általunk legjobbaknak vélt és egyben megfizethető klímaberendezéseket.

 

Címkék

Bővebben

A várva várt NAGY KLÍMA ÖSSZEHASONLÍTÓ – olcsó klíma kategória 1.rész

Új sorozattal jelentkezünk, hogy olvasóink számára még átfogóbb képet adjunk a piacon fellelhető légkondicionálókról. A cikkekben a általunk legfontosabbnak vélt paraméterek összehasonlításával mutatunk be, epizódokként 5 készüléket. 

 

Az első viszonyítási pont, mi is lenne kis Hazánkban, mint az ÁR.

Címkék

Bővebben

A Gree klímaberendezések hazai forgalmazója,  idén is új modellel lepte meg a márka szerelmeseit.

Egy új berendezéssel, ami nem csak külsejében, hanem belső felépítésében és tudásában is méltó helyet foglalhat el az idei klíma felhozatalban. 

A következő pár bekezdésben szeretnénk minden fontos információt átadni ezzel a légkondival kapcsolatban, amit a teszt és az információk alapján a rendelkezésünkre áll. 

  • 2021.06.02., Szerda
  • 3180
  • Márka

Címkék

Bővebben

Harmadik felvonás, mondhatnám költőien, hogy Parabellum, de most nem egy “Jonathan Wick” folytatással állunk elő, hanem géppuskaként az általunk legszebbnek és legkülönlegesebbnek vélt klímákat mutatjuk be Nektek. Röviden, tömören és lényegre törően.

  • 2021.05.24., Hétfő
  • 1511
  • Márka

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!