Keres

Az elmúlt időben felértékelődött a tiszta, egészséges levegő jelentősége. Különösen igaz ez, ha egy családtagunk, kollégánk megfertőződik napjaink legveszélyesebb láthatatlan ellenségével, a Covid-19 betegséget okozó vírussal. A lakásunk és irodánk levegőjének fertőtlenítését végezhetjük alkalomszerűen pl. ózongenerátorral. Az eszközről bővebben olvashatsz az „Ózongenerátorral a baktériumok, vírusok ellen” cikkünkben. Érdemes akkor választani ezt az eljárást, ha a beteg személy csak a gyógyulást követően tér vissza, megakadályozva így a helyiség újra fertőzését. 

Címkék

Bővebben

Először is egy helyreigazítással kezdem a témát. Sok nézeteltérést olvashattunk arról, hogy az új építményekbe kötelező-e szellőztetőgépet beépíteni. Nos, a sokat emlegetett 7/2006. (V.24.) TNM rendelet március 10-i frissítése pontot tett az ügy végére. Az innovációért és technológiáért felelős miniszter 13/2021. (III.10.) rendelkezésében egy szó beiktatásával lezártnak tekinti a vitát. „Légtechnikai rendszer” helyett „légtechnikai rendszer esetén”-ként kell értelmezni az előírás szövegét.

Címkék

Bővebben

Legszebb klímák otthonaikban második fejezetében bemutatunk Nektek további 5 legszebbnek és +1 legkülönlegesebbnek gondolt klímát.

Az ezredfordulón túl, a generációk változásával új igények és elképzelések valósultak meg. Ahogyan a technológia változott, úgy a formatervek és bizony az extrém színek is. Az éremnek viszont két oldala van, az egyik mindig lefedve a sötétséget szimbolizálja, a másik fele a fényben ragyog. 

  • 2021.03.30., Kedd
  • 2749
  • Márka

Címkék

Bővebben

Mint azt bizonyára már mindenki hallotta egy EVER GIVEN nevű óriási konténerszállító teherhajó keresztbefordult a Szuezi-csatornában, ezzel óriási fennakadást okozva a világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalán. Gondolhatnánk, hogy mi ebben a nagy szó, hiszen minden nap küzdünk dugókkal a nagyvárosainkban és vannak kerülő utak. 

Itt is biztos van. – Sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!