Keres

A közel egy évszázados múlttal rendelkező vállalat az egyetlen klímapiaci szereplő, amely a gyártás minden lépésében, a termékek értékesítésében és szervizelésében részt vesz. Saját kompresszorokat gyárt és hűtőközeget fejleszt. Gyártóüzemei világszerte 90 helyszínen működnek. Termékei 150 országban kaphatóak.

  • 2021.05.05., Szerda
  • 1493
  • Márka

Címkék

Bővebben

Az otthoni légkondi éves kötelező karbantartása és tisztítása után, ne feledkezzünk meg a gépjárművünk klímájáról sem!

A magyar lakosság több mint 70%-a rendszeresen, hetente többször autózik. Ehhez itthon nagyjából 4millió gépjárművel rendelkeznek a háztartások. Vannak akik „csak” a hétvégi bevásárláshoz veszik elő az autót, azonban rengetegen vannak, akik munkahelyük távolsága miatt vagy hivatásukból adódóan hosszú időt kénytelenek az autóban tölteni. Számukra különösen fontos annak kényelme, üzembiztos működése. A nélkülözhetetlen alkatrészeken, egységeken túl, az utazás élményéhez az autóklíma is sokat hozzátesz.

Címkék

Bővebben

Mióta világ a világ az embernek igénye van a klímára. Ezt nem úgy értem, hogy már az ősember is egy inverteres, hűtő-fűtő légkondicionáló berendezésre vágyott, hanem egy számára ideális éghajlatú élettérre. 

Az élőlények igyekeznek saját komfortjukat megteremteni, a nomád életmódot folytató emberek is így tettek. Télen délre vándoroltak, nyáron északabbra, nagy hőség ellen kerestek egy kellemesen hűvös barlangot.

Címkék

Bővebben


Mennyi időt vesz igénybe a klímaszerelés? A klímaszerelés lépései, felméréstől-használatig.

A klímaszerelés mindig több lépcsőből álló folyamat, mely során a szakemberek igyekeznek megtalálni az egyéni igényeknek leginkább megfelelő megoldást. Ha az otthonunkhoz tartozó rendszerek kialakításáról, szereléséről van szó, akkor legtöbben szeretjük, ha mihamarabb a dolgok végére sikerül járni. A megfelelő cég választásával biztosak lehetünk abban, hogy a klíma beszerelés a lehető leggyorsabban történik majd, s így otthonát mihamarabb újra tökéletes kényelemben használhatja.  

 

Címkék

Bővebben

Miért fontos időben megvásárolnunk és felszereltetnünk az inverteres klímánkat?


Szeretnéd, ha idén végre a klíma előnyeinek köszönhetően kellemes hőmérséklet fogadna az otthonodban még a nyári hőség idején is? Az elmúlt évek nyarai egyértelműen bebizonyították, hogy gyakran nem éppen éghajlatunkra jellemző hőséggel kell megküzdenünk. Nem véletlen, hogy ma már a legtöbb ingatlanban nélkülözhetetlen a klímaberendezés használata. Sokan vannak, akik kifejezetten a 30-35 fok környéki hőmérséklet hatására döntöttek úgy, hogy otthonukat a megfelelő készülékkel szereltetik fel.

Címkék

Bővebben

Nincs ideje válogatni?

Kérjen gyors árajánlatot az önhöz legközelebbi cégektől!